Петзвезден ол инклузив в Турция-под 30 евро на ден

Шеметно намаление на цените обявиха от хотелите в Анталия, Бодрум и Кушадасъ, твърдят от туристически агенции, работещи с партньори от Турция.

Обратно в новината

Коментари - Петзвезден ол инклузив в Турция-под 30 евро на ден | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В турция ви прецакват с усмивка. българина ака най го кефи да си дава парите където го цакат с усмивка

Още ходете на нашето море . При нас и бедните ще спрат да идват

то хора всякакви и с различни вкусове и претенции..моля някой да сподели за някой хотел за храната че е била добре,качествен ли е алкохолът,предлагат ли се безплатно ядки,фастъци..нали там ги има много..

За кой хотел говорите,ако не е тайна?

олл инклузив , но храната била силно ограничена ходели да ядат навънка понеже нищо не се предлагало , като избор в това олл инклузив. много падна качеството на турските оферти

То на нас българите нищо не може да им се угоди,ако не е храната,ще е стаята,ако не е това друго ще е.Който не харесва и има претенции да ходи в Ахтопол, Царево....там всичко е Ок.хахахаха

Глупости. Храната е на 50 метра маса или няколко маси отрупани с храна. И тази година почивах в Турция няма база за сравнение с нашите измислени курорти.

И какво като в България е 60лв на ден ? Ако ще и 20лв да е , българите незнаете как да предразположите и да посрещате туристите си ! Ако ще и 100€ на ден да е стане пак бих избрал Турция за почивка .

така е никой не е пророк в собствената си страна

Преброяване на дивите зайци!....След т.нар." почивка" в Дидим -забрави ! 5 звезди - другия път ! Скъсани чаршафи, неработещи климатици,течащи тоалетни казанчета , чийто звук те влудява...да продължавам ли ?А местната представителка на българския туроператор , която те гледа както се гледа портмоне ? ...Да продължавам ли ? Мръсни плажове , някакви рибки , които изпохапаха 2 от почиващите с нашата група ! Почивка в Турция ? Може , ама друг път !

Да вярвате, че х-л с категория от 5 звезди ще има такива цени? Все едно да ви предлагат Бентли за 1000 лв. ще се хванете ли? Аз - не.

Напротив има такива цени и тази година почивах 7 дни в 5 звезден хотел за ултра ол с транспорта 630 лв. А храната е на 50 метрова маса пълна в какво ли не. Заслужава си

И в България е такава цената 60 лв на ден !