Писти по съседски: Най-добрите ски курорти в Турция

Къде ще откриете перфектни условия за ски и сноуборд при съседите ни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате да слушате ония чакал който вие на всеки 2 часа от 6 сутринта ... що да не отидете на "почивка"! Тези "туркопитеци" са на милиярди километри от Европа и 5 в ляво. Докато религията е водеща в дневният ред на тази страна, единствено ниските цени са в състояние да накарат някой да ди причини подобен душевен дискомфорт. Dir-a за няколко сребърника се продадохте ... я сега направете една "безплатна" реклама и на нашите курорти ... Манталитет бате, по зле сме и от мангалите!!!

Ние сме на милиарди години от Европа, а не те. Знаеш ли колко турци живеят в Европа и колко депутати имат в техният парламент. Да си видял туркиня да бъде робиня в чужбина, както българките. Да, това е тяхната религия, в нашата пък бият камбани, мислиш ли че на всеки му е приятно, но толеранс трябва да има, а не като теб да се държиш и скачаш, като байганьовец.

Jiveya otdavna v chujbina i turchalyata masovo rabotyat v restoranti ,chistyat hoteli i kakvo line taka che stiga si pluil selendur .Tochno tazi pasmina nee ot nai procaftyavashtite kade i dasaq aman ot negativni jalkari

На ерджиес лифта е един. Четириседалков. Къде ги видяхте тия км писти с 22 лифта, а.

To хубу ама аз като не съм Радост с огледала, че да ме изкарат от ковид карантина.