Плажовете в Гърция няма да прекратят практиката шезлонг срещу кафе

Главният секретар на Министерството на туризма на Гърция Олимпия Анастасопулу определи разпространяваните твърдения за край на практиката "фрапе срещу чадър и шезлонг" като дезинформация

Обратно в новината

Коментари - Плажовете в Гърция няма да прекратят практиката шезлонг срещу кафе | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не ти е България бе. Вече и на безплатният плаж има бариера.

"не само в северните ѝ части, може да откриете плажове, където да изпиете кафето или безалкохолното си и да използвате чадър и шезлонг, казва пред БНР Олимпия Анастасопулу." Да ама най вече там е така. Ганя за тва ходи в Северна Гърция. На юг ако слезеш, еле па по островите, българи няма! Освен като обслужващ персонал. В Северна Гърция, при Ганя, по шезлонгите се въргалят само диви балканджии като румънци и сърби. За едно фрапедаки, цял ден киснеш на плажа! КЕФ! Като си гладен или жаден, хоп биричка или сандвичи и салами дето Ганя си е купул от Лидъла в България :-) Ако може па и да преспи у некоя местна къща през АерБнБ или още по добре...на кампинг за 25 евро на ден, те тогава далаверата е пълна!!! Какъв желан "турист" само :-) Колко мислите цяла България носи годишно като пари на Византия? Гърците публикуваха данните годината преди Ковид (не вярвам от тогава нещата много да са се променили). Към 300 милиона евра годишно....от близо 1 милион българи :- ) Са, разделете едното с другото и вижте какъв паралия е Ганя :-) Колко прави Гърция от туризъм като цяло? Беше между 20-30 милиарда годишно. Виждате ли каква е разликата? Северна Гърция е за бедните. Тя генерира едва няколко процента от общите проходи от туризма в Гърция. А няма как и да е друго ядче с такива "туристи" :-) Западняка там не ходи!

Всичко е по старому, храната е несравнима и времето е чудесно.

Що не идеш по Миконос или Санторини ;-) Що се криеш по гръцките села на север? Храната и там е невероятна...само 100 евро за свежа риба и 20 евро за чаша кисело бяло вино.

Приятна ви почивка на Слънчев Бряг селяндури

Пълни тъпотии, отдавна елините се научиха да правят като българските концесионери- искат пари за чадър и си плащаш на двойни цени кафето и всички напитки!!! Тази практика по гръцките плажове започна по време на- и след пандемията!! Вече 3 години се цака на плажовете им за всичко, още една лоша практика пренесена от Бг реалността в една култура, която доскоро беше похвална!!!! Отново Бг селяците съсипват пряко хубавите идеи на съседите!!! Това сме ние, о.с.ираме всичко до което се докоснем, вече дори и дистанционно се получава!!! Жалко за което, започвам с почивки в Албания-там е идеално засега, защото няма Бг селяния!!!

Лъжеш батенце, лъжеш ... и фактът, че наричаш гурците елини е показателекн за злобата и (вероятно) нищетата ти. Успех с почивката на световноизвестния Слънчак!