Коментари - Проверки в къмпинг ”Арапя” за незаконни каравани | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко от което не могат да се вадят пари е незаконно.

Какво боклуци, бе "мили хора"!!! Та нали именно къмпингарите Ви чистят и плажовете и нивите. Хайде стига необмислен лобизъм. Та кои щеше да знае какво е Арапя изобщо, ако не бяхме ние да си каним приятелите. И понеже не можем да ги съберем по палатките и караваните си, ги водим във Вашите хотели. Замислете се малко, кои ви пълни и бунгалцата и хотелите, та и ресторантите, пак ние "глупавите чергари". А за екологичната съобразност просто не искам и да се замислям. Кажете, къде отидоха скакалците и пеперудите, къде са маковете и смокините. Няма ги. Дори скалите не цъфтят вече в лилаво през май, защото Арапя имаше собствен климат , които вече не е същият, защото бетонът грее. Вашият ЕКО БЕТОН!!!

Стремежа е да се застрои отгоре до долу за да лапат яко кметчетата ,общината, проектантчетата и архитектчетата в района от всяка грозна четириъгилна постройка. Искат да изцедят природата до максимум преди да си отидат от мизерните временни длъжности. Купища боклуци има до всяка новопостроена къща, не каравана и от тези камари вече и морето не се вижда.А пътищата са в окаяно състояние точно от караваните, с които се налива бетон и се носи баластра вероятно. Подкупни боклуци.

преди години една баба искаше по 2лв, за да и се мине през нивата по мекия път към Арапя. Хората я заобикаляха и тя тръгваше да ги гони.. Смях..

Собствениците да не се оплакват, че не знаят, защото им се плаща по 1500 до 2000 лева за сезон. Това, че укриват данъци от общината и НАП е проблем на самата община и НАП. Просто да си ги потрсят и тогава ще има пари и за сметоизвозване и за поплавка на пътя. Другия вариант е да си извадят средствата от подкупите, които за взели за да разрешат строителството на самия плаж на селски кооперации в стил Мутробарок...

Засадете домати краставици и тем подобни по няколко корена на декар а почиващите сте ги наели да пазат реколтата а другите да гу духат

Най-корумпираните кмет и зам.кмет.Органите да извършат проверка на тези лица и община Царево и ще разберат, че при тях всичко е пари. Без да си платиш под масата, нищо не се случва.Крайно време е да ги махнат.

Е, точно караваните са най-основния еко-проблем. Май са най-удобния да се отчете малко дейност и да се оправдаят заплатките и рушветчетата.

Царево - Нещастници. Съсипахте най-хубавия къмпинг в България. Колко ви бутнаха митничарите за първия хотел...