Робърт де Ниро отваря два хотела в България

Първият хотел и ресторант на марката ще бъде разположен в центъра на София, а вторият - на брега на Черно море във Варна

Обратно в новината

Коментари - Робърт де Ниро отваря два хотела в България | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А едни бивши мутрета направиха милиони от купи-продай...

Ако е франчайз, някаква местна червена мутра вероятно отваря хотел под чуждо име

Пак ме изтрийте ! ТИМ отваря хотелите , не Нобу , не де Ниро

Завист и злоба - само това се вижда тук. Типично.

Като чуя остров Ман и се сещам за офшорки и пране на пари

Регистрирана на остров Ман. Поредната офшорка перяща пари в страна от третия свят, каквато е Булгаристан.

във всичко друго е боклук.

Тъкмо напротив. Има само един качествен филм- Жега. Другите му филми са плява. Напоследък снима само треторазрядни продукции за жълти стотинки.

"Имало едно време в Америка", "Кръстникът" 2, "Добри момчета", "Недосегаемите", "Шофьор на такси", "Ловецът на елени", "Казино". Да изброявам ли още? Ами "Пробуждане"? Много силен филм! "Разяреният бик" така и не го гледах.

пари да е политкоректен

Да, Ще инвестира в задния двор на Боко Тиквата

Правилното заглавие би било 'Нобу отваря 2 хотела в България' - веригата е световноизвестна, а г-н Де Ниро е един от няколко акционери. Но важното е да събираме кликчета, нали?

Това същият де Ниро ли е, който навремето кацна с частен хеликоптер да си направи пропагандни снимки с някаква африканска сган, незаконно нахлуваща в Италия, и да ни каже на всички как трябвало да ги настаняваме и хрантутим? Сега има чудесна възможност да ги настани и хрантути в своите хотели за своя сметка!

Ха ха,тоя бе добър артист ,но нещо взе да прави политически изказвания и доста ми падна в очите ! Посвършил парите явно....а и напоследък не подбира роли...Изцепките му на дърти години да става баща....абе Холивудска сган ! Та тази сган шала да отваря хотели в България ?!?? Няма нужда !!! Да си седи в Америка !

Друго си е Киркоров да отвори ресторант у нас ... мечта!

Уникален лизач на задници е тоя. Затова и е стана толкова известен.

Само за жълтопаветници ще да е.

Дано не го сполети съдбата на американския съдружник на Асеня, който гледа опразнени банкови сметки, разпродадени активи, и се утешава с пиене на студена вода

робърт, до коя мутра ще се настаниш на плажа? колко ще струва шезлонга и чадъра, за да си легна до тебе, М? колко жалко само, че не съм педераст и любител на дечица, като вас в холлибътта на юдео-лузър-нацистите, като тебе- "италианото"! сюргюн гевезе! ма мафиот го играе... дебил! на откриването на мутренските ти хотелиуси, да не забравиш да поканиш скандалния роб на юдео-нацистите, сър посланика на нато на територията на трите морета без море! и джендъра - "летец" покани. той много вони и пърди, но кой може да спре радев да не лети... в ковчег! ...... Бог с нас

ако робърт де миро ви е харесвал някога, като артист сте била-аоаещ прав-аоегнщбфгз, това е поради юдео-нацисткия новоговор на психопат джендрите от банкерската наци-мафия... имаме ви списъко! робърт де миро на практика е един дрът бедораз, който струва колкото гуменките на цензурата турска в дирника! представяте ли си рекламата на лузъра де нитро: елате в русия... аайъммм румъни... нененее... мАКЕДОНИЯ, ГЪРЦИЯ! или беше украина... абе все тая! където хотелите ми са обстрелвани от милиционерското бкп! жива порнография с деца. за която никоя "смела" медия не отваря ни дума. все пак сме в наци-юдейската диктатура на изпържените от юдео-инцеста мозъци, ако повредените еи, /естетсвен интелект) може да се нарече човешки мозък, нали... бай-бай робърт! --------- Бог с нас

За украинските бежанци явно ще ги строи а не да прави бизнес. Много добър човек ще да е Роби Дениро

Не за руските подлоги.

Хотелската част ще разчита предимно на чужденци, ресторанта на наши парвенюта.

Да, и какво от това?

Бързо ще ги затвори!!!

защо пишете на латиница, а нас като потребители ни триете при изписване на оригиналните имена?

Кой знае колко ще струва шкембето там!

колкото един чипс

Децата да ги блъсне камион пред вас и да им откъсне крачетата майка ви да еба мътва в гроба

Този отлявлен либерал да настани мигранти в тия хотели. Ама май няма да иска, а ? По-добре да ги настанява в чуждите домове.

старецът къде беззаконието и ненаказуемостта са най-големи и къде може да изпере някой долар без да го усетят...

И голяма грешка да отворят бизнес в Кенефа, скоро Бойко ше ги нашие тия хотели с 200

Не си разбрал, няма да ги отваря при майка ти.

Да не си тръгнеш с кръвонасядание по тъпата герберска тиква

Днес да не е 1.4.