Коментари - Сърбия е на първо място и единствената, която е достигнала трицифрен темп на ръст на приходите от туризъм | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проценти се смятат така - едното число се дели на другото и се умножава по 100 - в пети клас се учи

в Хърватия където е 100 пъти по хубаво от Сърбия и храната е по хубава от Сърбия, е трудно да намериш качествен плаж, и Босна която е със много по хубава природа и по хубава храна няма такъв ръст, но Сърбия която в като музей на соца, всичко от соца е архивирнао и добре запазено явно ще е любимо място за много Българи ностлагици нещо, като пичвка на Санторини. Аз като видя снимките от Санторини на нашите жени и ми става едно носталгично, Санторини ми напомня много на варосаните къщи в циганската махала на Балчик, накацали по дерето, и като видя нашенките облечени в пищни рокли, ми напомянат на цигански Булки в Балчишката махала, от преди 30 години.... много ми се насълзяват очите, като си помисля че ние загубихме автентичния облик на Балчишката Махала, но затова някой го откирха в Санторини. Явно и ня тях много им е мучно за варосаните тоалетни на пра дядовците и прабабите си и сега плащат луди пари за снимка пред варосаната къща

Сърбия е супер , като за обикновени НОРМАЛНИ хора. Прекрасна храна, прекрасни гостоприемни хора, хубава природа, интересни места за посещаване. Повечето хора които пишат тук са промити мозъци тролове или някакви сельовци-ганьовци, които не са си подавали носа извън България и нямат представа какво е по широкия свят. Или си извличат мнението от историчски данни, изкривени от политици в контекста, който им е необходим или ги мразят "е така щото нещо си преди 100-200 години станало незнам кво ама ги мразя". Така че мнението им могат да си го заврат къде слънце не огрява и то по-дълбоко. Бил съм десетки пъти в Сърбия , няма никакъв проблем за туризъм и посещение от нормални НЕПРЕДУБЕДЕНИ хора.

Българите са добре познати като даващи задници, така че вероятно сте един от тях. Сърбите и гърците не могат да бъдат мои приятели. Ако уважавате себе си, направете същото.

И какво толкова ще видиш в Сърбия? честно ? сърбия е скучна дестинация, освен ако не си падаш по кръчмите, ама и те са по некачествени, ако не се държат от босненци не стават. честно какво може толкова да се види в Сърбия, все едно гледам някви соц градчета от преди 60 години... и понеже там нее имало бум от инвеститори да строят, някак си са се запазили по подредени...

Защо сравняват с 5 години назад, да бяха сравнили с 25, когато беше войната. Спрямо тогава може и 100000 процента ръст да имат. Някой добре борави със стъкмистика ми се струва.

Това е фалшива информация, руска хибридна атака! Не е възможно някаква изостанала страна от третия свят, която не е направила своя цивилизационен евроатлантически избор да има подобен ръст. Това е възможно само за страни от клуба на богатите - еврозоната и Шенген, като Хърватия и Словения!

По форумите много българи мразят дълбоко сърбите,по необясними причини ,но те са в пъти по-добри от нас във много области (включително и туризма-по обясними причини).

Причините са обяснимии - сърбите са малко или много в конфликт с ВСИЧКИТЕ си съседи. Дори и с Румъния има сериозни търкания по някои теми. Нещата в койито Сърбия е по-добре от България са макс. колкопто пръстите не едната ръка, и само неписмен и безроден катил би твърдял обртаното при наличието и достъпността на статистик и инфо. Спецуиално за турузма - числата от сттиятза са просто СМЕШНИ. И, да, сръбската скара е гола вода!

Изключително неграмотен и прост текст си изакал!!!

Зависи от изходната база! Ако изходното ниво е много ниско, може и да достигне четирицифрен темп!