Северното Черноморие се готви за първите туристи

До началото на сезона много от работещите ще бъдат ваксинирани срещукоронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цензурата срещу мен започна в "Ютюб", сега продължава и във "Фейсбук". Положението с творческата и свободата на словото е критично! Помогнете в разпространението на романите "Несвяст" (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR29NrRZsbdmH6ySY9ZiuYgHesNEqUjE8Xaek-WD4BeUdph24Henilt-fEQ), който предрече близо десет от случилите се в последните 9 месеца събития (вкл. и победата на Слави Трифонов), и "Мироречие" (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4), в който ще забележите скоростните подмяна и осакатяване на езика ни. Благодаря!

Дреме ми за северното лайноморие. Там не одим от 20 години.

На тебе може да не ти дреме, но има хора, които от там си изкарват прехраната. И иди сега след 20 години, промени си мнението!

Да не се готви. При наличие на ПСР тестове за влизане в страната или някакви фашистки паспорти - забравете за туризъм.

Усеащам, че ваксинацията на персонала не е много доброволна....

Бъркаш се. Южното е лайноморие. Северното си е идеално

но аудиторията си остава същата - шумни румънци и нашенски провинциалисти. Доброто море приключи с отлива на качествените посетители.

А и предпочитам да пия бира за 3-4 евро във Виена, примерно. Там хората са усмихнати, пък и има какво да се види.

как НЕ се прави.

Румънците ще пренесат африканския коронавирус, към който Пфайзер не действа.

не забравихте ли да напишете "платена публикация"?

т@ша.к, гладни кокошки просо сънуват лежете си на бетона и не ни занимавайте има къде да отидем

А някой попитал ли е почиващите искат ли да бъдат обслужвани от болен(ваксиниран) персонал?

някаква нова болест ли е?!

За това техните пенсии са €1200-1300, а на нашите родители са €150-200...

бизнес по време на коронавирус се убедих че не става......

като "след дъжд - качулка", брат... Защо не ги популяризирахте ПРЕДИ събитията, които предсказват? Сега вече не е интересо (а и може да си е откровено менте...)

сбъркали сте снимката! тово е Боллата на 40 км насевер от албената!!

Както и миналата, така и тази година в Турция на ол инклузив. Ваксинирани сме, имаме пари, бизнесът ни покрай короната е на макс. Да му мислят бедните.

И против шум в гъза да имунизирате работещите.... Почиващи по северното черноморие тази година пак няма да има!)

миналата година ходих за първи път на Болата. само за информация - на най-гадния гръцки плаж дето съм ходил беше десетки пъти по-чисто от това нЯщУ Болата! за пътя до Болата, бетонът по пясъка, развалините около плажа, куките, дето дойдоха да ни глобяват ЧЕ СМЕ СТИГНАЛИ ДО ПЛАЖА - да не споменавам. въобще трябва да си чалнат, местен или беден за да ходиш да се плицикаш в тоя черноморски кенеф!

няколко думи за северната дупка - вижте само Каварна на каква дупка е заприличала, къде по света в курорт можеш да видиш такава дупка? стърчащите ПРОГИМНАЗИИ по склона, ограденият отвсякъде с бетони "плаж", заведенията с кофти обслужване, отвратителна храна и високи цени ... трагедия, подходяща за отчаяни български и румънски бедняци, дето втори път няма да стъпят (или са свикнали с алтайчетата във водата).

Щом си се ваксал и се хвалиш с това, положението е неспасяемо!

и що сложихте снимка на Болата бе?

поне до следващото лято...

Защо приравняваш неваксиниран на болен, говедо?! По кои точно международни здравни или правни норми? И бас държа,че си платен трол, който не е ваксиниран!