Коментари - Скоро не сте летели със самолет? Ето какво е различно! | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалева, Чалева! Отново и отново, никаква надежда. Говориш за "стюардесите", а със стюардите какво е положението? Терминът "стюардеса" отдавна не се използва, Лилия. Казва се кабинен екипаж. Те не са там, за да ти слугуват, а главно, за сигурността и комфорта на пътниците. Второ - повечето авиокомпании всъщност раздават напитки, но има стриктна политика как точно да се приемат тези напитки. Глупавата компания България Еър е една от малкото, които не предлагат абсолютно нищо, като изключим бутилки вода, които оставят НА седалката, но това е друга тема. Техният кабинен екипаж рядко дори обикаля кабината по време на полет, което е дори опасно за пътниците. Накратко - преди да драскаш нещо, Лилия, направи си проучването. Прочети от достоверни източници.

Наистина ли си толкова обезпокоен от тези политкоректни идиотщини -не стуардеси, а cabin crew и така нататък...защо не вземеш да си насочиш мислите някъде в друга посока...

"Най-добре се запасете с вода и храна, преди да стигнете до летището."

Зарежи самолета, може ли само мацката от снимката... Нищо че е с маска.

Ехей, това е нищо! Ако не съм пътувал дълго със самолет да очаквам промени? Ми какво значи дълго? То аз при всички случаи ще очаквам промени, защото последния път като се качих на самолет си купих билета от авиокомпания, с пари в брой, защото тогава нямах и мобилен телефон, а смартфоните дори не бяха измислени, и съответно билетът си беше хартиен, още пазя бордната си карта. Така че със сигурност едно качване на самолет за мен сега ще бъде пълно с нови неща.

Много съм доволна, че поне в едната посока на полета мога да спя на 3 седалки. Все пак става въпрос за 4-5 часови полети. :)

Вчера пътувах от Монреал до Брюксел с Канадците, всичко си беше ОК, дори ни хранеха, изпих 3 малки бутилки с вино Шардоне и нищо не ми стана, мезето беше бразилски орехи осолени.

Естествено. Лилия Чалева, която е "писала" статията няма грам представа от абсолютно нищо. Пълни глупости са издраскани. А това за "автобусите" да не говорим. Повечето летища използват джетита, а автобусите не се претъпкват още от миналата година. Системата работи и то много добре.

няма такива неща много приятно се пътува сега самолетите са полупразни, нови филтриращи системи чисто и проветливо е не ги четете тия глупости

не им отваряй очите бе много е лошо да се пътува със самолет никоаде не ходете стойте си по къщите или панелките ааа и е много много скъпо...

Всички, които имат пари да пътуват със самолет, да се разстрелят! Фашисти!

Полет до Рим струва 20 Евро .... Полет до Мюнхен струва 10 Евро ... Някъде на стадион ли да се съберем за ритуален разстрел, или всеки по домашно за да да няма много контакти ?!

Дай линк за тези по 10 евро до Мюнхен, че и аз да си купя!

Да не забравиш летищните такси