Солени глоби в Гърция: 350 евро за превишена скорост и 150 за неправилно паркиране

Нарушенията ще бъдат разделени в три категории в зависимост от техния риск. Минималната глоба е 30 евро за неносене на документи и отнемане на шофьорска книжка за 10 дни

Обратно в новината

Коментари - Солени глоби в Гърция: 350 евро за превишена скорост и 150 за неправилно паркиране | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък чадърът на Слънчака (в съседната новина) - само 10 лв.! Ми то направо да вземем да се замислим със семейството, дали пък тази година да не уважим Маджо и сие?! :)

никога в булгаристан на почивка !! ходим по над 7-9 пъти целогодишно в Гърция винаги е топ а цените горния лъже по евтино с над 26% смъкнаха им още данъци и ДДДс и те реагираха с по ефтино. а Неа Перамос е почти закупен от булгар мутра каяк....

пффф

Абе, не знам, но Арапя се строи. Един приятел ми прати видео... Засега е чевтъртито и бетонно, ще видим лятото до къде ще го докарат.

И въпреки това, всеки уикенд тръгвам от София и изкарвам по 2 чудесни дни в Гърция с перфектно обслужване, храна и кристално чисто море.

За 24.05 бяхме в Неа Перамос. Гърците не бяха готови за сезона - нямаше чадъри и шезлонги на плажа. Концесията влизала в сила от 01.06 и тогава щели да ги поставят. Барът /който е до морето/ работеше. Поръчахме пица и клуб сандвич - бяха отвратителни и с около 15% по-скъпи от миналата година. Добре, че след толкова години гърците най-накрая се научиха да правят свястно капучино. Морето, макар и прозрачно имаше тънък филм по повърхността - вероятно от нефтената платформа, която се намира недалеч от остров Тасос. Цялото семейство се върнахме обринати.

Неа Перамос за съжаление отдавна е "побългарен" по отношение на обслужване и храна. Като цяло там има повече българи отколкото гърци. Но за щастие има много други места където да се ходи в Гърция, но си прав - Перамос не е за някакъв положителен пример.

по добре на нашето застроено и бетонирано лайноморие.

Да наплашим ората да не одят у грецко... Но отнемането книжката за няколко седмици за неправилно паркиране ми хареса. Това доста проблеми у софийско ще реши...

Съобщавате го като свършен факт, а това са само предложения, които парламента им ще разглежда. :-) Това журнализъм ли е? риторичен въпрос!

Платен хейт