Коментари - Стотици румънци и българи минават по новия мост | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО НА ББ! ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА С ТОЗИ МОСТ! ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ГО ПОЛЗВАТ...

Винетки за Румъния има на митницата (Vama) близо до мястото, където пристигаше ферибота, на бензиностанциите няма. Казаха, че има на пощата, но не съм проверила. Винетките са електронни, контролират се с камери и контролът започва от около 50 км от границата.

защото магистралите се правят със европейски средства и не се връщат!!дм-2 финансирането е смесено и има пари дадени от бюджета за да го довършат и ТРЯБВА да се връщат,затова!!прочети колко средства са дарение,колко са със кредит който трябва да се връка със лихва,колко са от нас ,от данъците,за-да може някойи да си правят пи-ар акцйи за сметка на тия със голите гъзове!!когато се направят магистралите е редно,да се заплаща от тези които я ползват,защото ще трябва средства за поддръжката им,иначе пак от бюджета!!ограмотих ли те малко?!ще е добре ако съм те принудил малко да мислиш,преди да се правиш на отворен!!

наистина си тъпунгер,освен до калафат къде си ходил другаде?!какъв пример е будапеща,а?!и на двата бряга е унгария,а този мост е между две държави и се ползва от цяла европа,заемите защо трябва да се връщат само от нашият бюджет,от нашите данъци,а да го ползват всички и то безплатно,голям главанак си!!как е във австрия,словения като минаваш през тунелите и мостови съоражения?!за това трябва такси иначе ще плащаш ти да преминават други!!това си казва икономическа обосновка!!

Има хора които не ползват нито тракия нито струма. А те струват МНООООГО по-скъпо от ДМ-2. Защо аз да плащам за 3км мост а ти да не платиш и стотинка по 300км нова тракия до морето

"За пътуване до Калафат не е нужна винетка - такава обаче е нужна за района на Крайова." Сигурно ли е, че за Калафат не трябва Винетка?! Защо аз разбрах, че масово българи са се ошашавили, че мамалигите им искат винетки???

От ГКПП до Табелата на Калафат се пътува по тяхната републиканска пътна мрежа за която е необходима винетка. Купува се и online.

Сега ми турете една такса и никой да неприпари. Обаче знайте че в Будапеща има 8 моста и никъд ене се плаща и от това Унгария не е обедняла.

Е смехории за къв чеп им е акт за раждане бе? Чумким изобщо им трябва някакъв документ когато германците и франсетата миткат у Люксембургското село Шенген . А бягайте с тези безумия

В паспорта на детето не пише кои са му родителите. В акта за раждане пише. Дете може да премине границата само с родителите си (едновременно и двамата) или нотариално заверена декларация (пълномощно) от единия родител, ако преминава границата с другия. Така е по целия свят. Почетете малко преди да почнете да лаете. Не е сложно, може и да схванете нещо...

добре ,че беше бат боико да направи нещо за тази даржава,спря им децките на комунистите и на другите и барзат да го сменят,неудобен им е

Манолчооо... имаш ли представа колко грешки има в коментара ти!? понякога е хубаво да си мааалко по-умен, за осъзнаеш колко си прост! При теб обаче няма как да се получи...

КАКВО ОБЩО ИМА ТИКВАТА ?

Дано да оправят и републиканскат пътна мрежа за достъп да този мост, че да се разтовари малко трафика на Дунав-мост-1!

Първо да оправят пътя до ДМ 1 че си чака ред много преди ДМ2 да е замислен

Dobromir Dimitrow

И това! Но ако оправят пътя до ДМ-2, ще може да спрат за известно време ДМ-1 за ремонт, че му е време вече! А пътят до ДМ-1 си е отделен въпрос!!!

Браво! Добра новина! Да сме живи и здрави да дочакаме още по-добри! Поздрави на всички позитивни българи!

Първанеееее ... ако не беше ГЕРБ- сутрин слънцето нямаше да се покаже от изток!? Ако не беше ГЕРБ ...още от 2009г. майка ти и баща ти всяка година щяха да получават по някой лев към пенсийката си... а не чак 2013г. ако все още са живи...! Бъди жив и здрав и щастлив!

Добре, че ГЕРБ построиха моста. Ако не бяха те, щяхме да имаме Белене No2 и червените да крадат десетки милиони години наред, и резултат за народа - никакъв.

в кой свят живееш бе, цървул... прочети, поинтересувай се и след това пиши, че вече писва от тиквени глави като твоята... и на вожда ти разбира се...

Явно и неб се е развалила далаверката от Белене, и сега се чудиш от къде другаде да цуцаш народна пара.

Добре че беше Бойко Борисов, иначе египтяните нямаше да си имат пирамидата на Хеопс и Сфинкса!