Коментари - Стоунхендж отново поставя загадки | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cтигa cтe ни зaнивaли c глупocти. Cтoухeндж e CЪВРEМEННA ФAЛШИМEНТO-ВЪЗCТAНOВКA. В мрeжaтa дoри имa дoкумeнтaлни кaдри c изливaнeтo нa бeтoнa oт БEТOНOВOЗИ зa фундaмeнти нa кaмънитe и тяхнoтo мoнтирaнe пo мecтaтa им c КРAНOВE. Гoлям бъзик e тaзи ВЪЗCТAНOВКA. Caмo кaтo cи пoмиcля, чe пo нeя ce прaвят някaкви нaблюдeния нa звeздитe, cлънцeтo и другитe нeбecни тeлa, пишaт ce cтaтии и т.н. - гoлeм cмeх.

Добре си им го казал на глупаците тук. Нека си вярват. Тая работа също като пирамидите - всеки знае че ги построиха през 1978 (имали са намерение да викнат строителната бригада от Стоунхендж понеже добре са се справили но те им казали, че нямат толкова голям кран и им трябвали няколко години да намерят друга бригада и затова малко по-късно са ги построили тях). Има снимки и видеа в мрежата как строят пирамидите, даже има едно видео на краниста, които е поставил последния каменен блок на Сфинкса седи и пие Загорка и се поздравяват. Там в Ютюб върви и видеото, в което майка ти те ражда и те изпуска на главата ти и акушерките й казват как завинаги ще си умствено увреден дебил мухаха. Време е да приемеш този факт и вместо да ни облъчваш с неземната си простота иди и се гръмни някъде.

Сладурче, твоята автобиография не ме интересува...

Империалист?! Комплекс за малоценност ли избиваме тук или санитарите пак забравиха да ти дадат хапчетата? Нямай грижа, утре е понеделник и доц. Йорданов ще ти коригира дозата дебил смотан

ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/11D0C/production/106827927capture.jpg

Строен е през 50-те години на миналия век(има снимки).... И гьотферените ходят и вярват!)

Да, да, първата работа на Англия след края на Втората световна война е вместо да възстанови Лондон да почне да строи туристически обекти и да гради мистерии около тях. Добре че не всички сме 'умни' като теб, че кой знае къде щеше да е сега света. О, щях да забравя преди да ти кажа чао, че от рецепцията ми казаха, че другият петък няма да има свиждания в психодиспансера, защото Франция празнува Денят на независимостта и Наполеон (Петьо дето ти е съсед по стая) искал да покани цялата армия (всичките пациенти от клиниката) да празнувате. Моля те не забравяй да си изпиеш всички хапчета и не хапи персонала докато ти слагат намордника мухахаха

Построен от гиганти дошли от Космоса. Поиграли си с блоковете и след като си оправили навигацията отлетели. Нямало е нужда да обясняват на аборигените защо са подредили така камъните...

от 1919-та г. https://www.english-heritage.org.uk/visit/inspire-me/blog/blog-posts/stonehenge-early-excavations-restoration/ Има и от 1950-та.

Това, което си написал е същото като да направиш сега основен ремонт на панелката си, строена през 70те години на миналия век, и да твърдиш че блока ви е ново строителство от 2022 год. Ако не разбираш какво съм ти написал иди поучи няколко години английски език и след това си преведи текста под снимките, които си цитирал в поста си. Недъгав птеродактил.

Какви дупки по магистралата бе тъпун? Освен това е първокласен път (а не магистрала) и е като огледало - кеф да караш! Въобще от къде ги измисляте тези глупости особено като не си стъпвал най-вероятно и в Англия въобще. Вземи се скрий че се излагаш. И не трябва да резервираш билети - има бол като отидеш на касата. Даже е препоръчително, защото като отидеш там виждаш на момента как е времето и дали е добре да платиш и влезеш или да отложиш ако има дъжд или силен вятър. Това там е едно огромно поле без подслони и дали преживяването ще е приятно зависи до голяма степен от природата.