Топ 7 на най-крадените вещи от луксозните хотели

Не е тайна, че много гости на хотелите си прибират различни предмети от тях.

Обратно в новината

Коментари - Топ 7 на най-крадените вещи от луксозните хотели | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадните клиенти износват чаршафите, крадат електроенергия и вода и протриват килимите в хотелите. Мани друго, ами и закуските изяжда, кафето изпиват. Изобщо - престъпници!

евро-атлантически ценности.

При източно-азиатските ценности няма хавлии, сапун и тоалетна хартия.

Всички хотели да сложат чип с/у кражби !

Интересно колко процента от хотелиерите се оплакват от кражба на тоалетната хартия. Щото аз съм гадно копеле, и не си нося хартия от къщи, а ползвам тая дето е сложена за украса в банята.

всичко това влиза в цената на стаята. Аз като не ползвам шампоаните и сапуните им, някой да ми връща парите? Хавлия не бих взела, но химикалки да. Мениджърите на хотелите чисто и просто манипулират и искат да си вдигнат печалбите от жълти стотинки.

Козметиката (шампоани/сапуни) и химикалките са консумативи. Не съм съгласен с определението "кражба" що се отнася до тези двете.

Честно това с хавлиите не го разбирам. Като се регистрираш в хотел си даваш кредитната карта. И личните данни. А на рецепцията ти авторизират сума по картата. Не разбирам какво пречи като отиде камериерката и види че липсват хавлии да ти ги таксуват по картата. Няма как парите да са се изпарили от нея заради авторизацията.

Никой не казва, че не ги таксуват. Просто споменават какво липсва.