Коментари - Това лято ще пътуваме с маски на фериботите в Гърция | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак ми се ходи в Гърция.

Ще пътувате тези, които ще отидете. А ние няма да идем.

нека робът да се подчини и да си сложи знакът на покорството наврете си маските в гъза и робите и сатанистите техните господари

ако не потънат.

Да не би и техният да се казва Кириякис Простакис?

Не, няма да пътуваме с маски в Гърция!

И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ПРОПУСНЕМ ГЪРЦИЯ! НЯМА ДА СЕ ПРАВИМ НА ОЛИГОФРЕНИ, ЩОТО ТЕ СА ПСИХЯСАЛИ!

Маляките са изперкали нацяло. Ама пък и ги търпят... ми нека им тогава. А и е факт, че от 15.09 - пак ще са с маски навсякъде. Както и, че вече при тях щяло да е така за винаги...

Ми на който му се носи намордник - прав му път :)

Давайте си парите за фалшивото завръщане към "нормалното". Който има акъл, знае какво да прави.

лудите не са само в БГ

властите: Причината според гръцките власти е в това, че на фериботите няма възможност за контрол за спазване на дистанция Значи в самолета, където си на 20 см от съседа се спазва дистанция, но на ферибота не могло, въпреки, че въздуха постоянно се сменя поради факта, че си на палубата. Гърцките власти ли са прости, или самите гърци да търпят такава подигравка не знам направо..

То като цяло им е абсолютно ясно, че ролята на "маската" не е да пази. Ролята на маската е да покаже, че носещият я е овца, която покорно изпълнява. Маската показва, че ти под контрол, че си роб. Тъй като не ходех на кино, не влизах в молове и т.н. места, където искат да се носи маска... един познат ми каза следното: "Ти не носиш маска, и не ходиш никъде. Обаче аз нося, и съм свободен". Казах му да преосмисли свободата си, и дали това, че носи намордник го прави свободен, или е овца. Заради това, че съм го имал за овца - още не ми говори :) ама и на мен не ми пука. От такива покорни душици няма файда. Как беше... "наведена глава сабя не я сече".

Прав си - то и кучето е намордник и господаря му го води насам и натам и кучето си мисли, че е свободно, какво толкова една каишка и един намордник .. много са овцете и ще си останат овце завинги!

е като няма контрол кой ще ме накара да стоя с маска? капитана на кораба ли?

Тази година без Гърция. Маските да си ги заврат...занят къде.

тия как са ги зомбирали, сигурно с маските и спят