Туристите напълниха хотелите по Северното Черноморие

Туристите вече "напълниха" висококатегорийните хотели по Северното Черноморие за пика на лятото - юли и август, но хладната пролет забави началото на сезона.

Обратно в новината

Коментари - Туристите напълниха хотелите по Северното Черноморие | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е правилното, което заслужава да се каже за това журналистко Лиле. "Глупости напълниха главата й", или "глупости ще напълнят главата на журналистката Лилия". Защото явно със знания на български език не я е напълнила.

Аз се чудя, защо два-три дни не мога да спя, пък то било от притеснение, дали хотелите на червените мутри били пълни.

Така,така им се иска и на министри и на хотелиери и на ресторантьори. Е да ама не.....жалко. Ще храним пак гърците. Пълна пародия,ниско качество,лошо отношение и още хиляди такива. Този дето пише за Кранево: Ми няма да видите туристи-как може да запушите пътя през резервата за плажа бе.Ся ше ви дойдат едни АУ инклузиви та да спечелите:)) Турист били-те скъсани като мишки 2 лева не смеят да изхарчат-дръжте си ги такива.+ това с тзи цени да не е ривиерата или монако бе.... А пък и риска да те думнат мн.висок..... Ви побъркахте ли се северното,южното то на сейшелите по-евтино и по хубаво пък и сървиса им сървис. Успех на работещите и късмет на почиващите :))))

Ако зависеше от мене приятелю много неща бих променил! И подхода към плажа и бих затворил централната търговска улица за автомобили и бих я превърнал в едно добро място за разходки на туристите а не за изцепки на местни и чужди комплексирани тикви с джипове и други таралясници! Бих направил така,че след 12 наистина да е тихо и да може да се почива,бих,бих,бих.....но никой не ме пита! Простотията,посредствеността,наглостта и чувството,че държавата е майка за една шепа "хора" и мащеха за всички останали и че всичко върви на провал е обхванало всички ни! PS. Само за инфо и аз не почивам по нашето море!

Не им мина номера да задължат бюджетните да ходят на техното Черноморие и затова сега плащат на журналята да пишат глупости за пълни хотели и чиста вода. Само дето вече баламите са на изчезване.

Аааа, няма да отида на вашето чермоморие, другарю Рагин и вие другарко Ангелакова. Щото, нали, мъжко д/пе - само веднъж.

Всяка година Министерството на туризма с ненормалната си министърка /твърдяща, че у нас морето е по-чисто от гръцкото\ обещават намаляване на цената на чадърите, и всяка година ги поскъпват. Всичко в България е перверзия и наопаки.

Ами крадат бе, господине! Единственото, в което ги бива е да крадат.

Се напълниха с бивши руски комуняги. Комунистическа работа

От първия избран сайт за резервации се вижда ясно, че хотелите за Юли и Август изобщо на са "пълни".Измислете нещо по-реалистично.

Глупости! В Кранево няма кьорав турист! Е,ако статията е пожелателна може......то само това правим последните няколко сезона!Пожелаваме си ги,а пък те не знаят че трябва да са тук! Догодина и търговци и ресторантьори ще са наполовина от половината миналогодишни! Иначе амин дай боже,ама надали!

Така е всяка година почваме как хотелите се пукат по шефовете че са пълни, а края1 на сезона казват колко отлив на чужденци има... Емми няма вече балами които да ходят на нашето "море" нарочно е в кавички понеже ние вече море нямаме имаме някаква пародияв на море с тея строежи грозотии

Това не е вярно!!!Аз работя по северното черноморие хотелите са на половина пълни или под половината.