Коментари - В Турция намаляват порциона в лукс хотелите? | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си загубят туристите! Дали щесе тъпчеш е твой избор, а не на хотела!

От години не ползвам услугите на хотели, наемам само апартаменти и вили. Ол-инклузива е най-голямата простотия измислена от отвратителния туристически бизнес.

руските свине ще стоят гладни! дано и алкохола им ограничат!

А бе забелязалили сте , че на втория ден в Турция, като дръпнеш канапчето в тоалетната "манджата" се отмива от раз.

Но какво оцначава това

В България при ол инклузив системата нищо не се хвърля.Всичко неизконсумирано и недоядено минава по два или три пъти преработка докато не се изяде.Така,че България няма принос в световния глад.

На българина му дай да плюска като попско лапе на задушница

Ол инклузив системата е грешна и трябва да се забрани. Абсолютно вредна е за самите туристи. Стимулира ненужно преяждане с нискокачествена храна, което води до понижена активност и затлъстяване на туриста, главоболие и болки в стомаха от преяждане и препиване. Много по-разумна е системата фулборд с 3-4 хранения на ден по меню с висококачествена храна, съобразена количествено със здравословния порцион

Този май не е виждал нощната крем супа след 12 часа... Всичко от деня, с бормашината в големия казан... И пияниците кусат здраво

Не просто господина , те амуджите нещо са се побъркали :)

Абсолютно уместно изказване.Бясната конкуренция в туристическия бранш роди/или по-скоро изроди/ услугата "ол инклузив" до степен,която прехвърли всякаква мярка.Ненужно разсипничество,за мащабите на което ,явно министърът е добре запознат.

Да пращат остатъците в Африка, не да хвърлят...

Господинът нещо се е пообъркал, Клиентите определят какво да видят, получат, консумират и т.н., а не той. Иначе става казарма, което не е целта в случая.

Това е началото. След това може би ще искат туристите да приемат определена религия на границата! Сигурен съм, че на хотелиерите ще им стане много драго от предложението на министъра! И на туристите също!

Още повече храна може да се спести, ако туристите плащат на хотелите за "ол инклусив", но не ядат изобщо. Апа ако може клиентите само да превеждат парите си, а изобщо да не пътуват до Турция, ще намалим и парниковите газове от чартърните полети.