Коментари - Варна е сред 10-те най-бюджетни плажни дестинации за живеене в света | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе за друго не знам, но в района се въдят възрожденци, а когато презреят, се излюпват величковчета. Такива се търсят по източните пазари, по-предпроемчивите скоро могат да започнат износ.

"градът се развива и привлича все повече хора"... привлича - украинци и руснаци които бягат от войната. В момента черешите във Варна са 8 лв килото, докато в София на пазара са 3 лв.

каква Варна,вървиш по крайбрежната и не виждаш морето от огради и заведения,некви идиоти са си заградили част от морската градина,направо сте смешни.

варна и най гадното поселище на море вече 35години първа по курви идебили,лузери и извратени...

Трудноти е да мислиш, и си комплексар затова ходиш на море в сърбия, където жените харесват комплексари, и те харесват, щото си отишъл на село, а не в града

Варненските курви са едни от най- евтините по света и у нас.ха.ха.ха

след као западни издания са е рекламирали изведнъж Ганьовица ще реши че Варна е хубава, Ако се е снимала на фона на вароснаите къщи в Санторини, може да се сети, че те наподобяват циганската нахала в Балчик от времето на соца, и че Ганьовица е облечена в пищна рокля, точно като циганска булка по време на свтба в циганската махала на Балчик