Коментари - Wizz Air свали 23 пътници от самолет в София | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

overbooking се практикува от много авиокомпании и не е ограничено до нискотарифните. Както и да е. Билетите са твърде евтини. Еднопосочен билет с автобус до Франция, например, струва няколко пъти по-скъпо отколкото самолетен билет ако е купен навреме. Неудобството с автобуса не може да се измери.

Те тва е се едно да идеш на море, а у хотела да ти кажат "Нема, баце, айде сеа си оди и ела през ноември понее продадохме местата тука на едни шведи."

Ами така е ..... всички искат хем без пари да летят, хем всичко да е в ред....... Нещата имат някаква реална стойност, и ако тя не е платена, значи нещо няма да е направено както трябва. В магазина за един лев, това се предлага!

ЕГАСИ ТЪПИЯ КОМЕНТАР! ЧЕСТНО!

Уникално глупав коментар. Хората не летят за да се повозят, като на влакче в "Луна Парк". Всеки има конкретни планове, с конкретни срокове. Ако цената е ниска, това може да е по причина на ограничен сървиз, тесни пространства, но не може да бъде това безочие и безобразие. Ако някой има връзка на следващия ден за презокеански полет или за друг полет със западен туроператор тогава какво? Аз повече с Wizz Air - НИКОГА!

следващия път като летиш софия лондон и уиз предлага билет който е 5-пъти по-евтин, пак ще летиш с тях :D това с overbooking-а е супер дразнещо иначе. Но това е. По-удобно от самолета няма.

Те тва е се едно да идеш на море, а у хотела да ти кажат "Нема, баце, айде сеа си оди и ела през ноември понее продадохме местата тука на едни шведи."

zeddd

Авиокомпанията е виновна и би трябвало да има доста сериозни компенсации за потърпевшите. Дори и да са продали повече билети не е трябвало да допускат чекиране на повече пътници и проблемът да се пресече още там. Щом са допуснали чекиране на всички това е проблем на WizzAir. Това с празните седалки не е оправдание, защото без значение дали пътникът е дошъл или не, ако той се е чекирал те са му взели парите, нали така? И това със свалянето на последните чекирани не се връзва с реалността, където са свалили на случаен принцип.

Да ги съдят за пропуснати ползи, дикриминация защото сме най-евтиното летище за компенсация, извадете си медицинско, че сте се депресирали и са ви уволнили от работа или сте пропуснали уникално събитие. Натресете им искове за по 1-2 милиона долара и ще се пенсионирате с кеф.

Много филми гледаш!

Ама ти си по-голям кавал. За твоя информация, когато тръгваш да съдиш някого, само държавната такса е 4% от претенцията. Надали ще можеш да сметнеш колко са 4% на предложените от теб 1-2 милиона долара, и камо ли имаш и най-малката представа, колко от пътниците ще платят това... Иначе си пишете празни приказки..... Това за какво е? за да покажем колко сте умни ли? ами не сте!!! За това България е на това дередже!!! Компетентни колкото си искаш: като се започне от теб, и се стигне до Великия Б.Б. А резултатът? 0 /нула/.