Ягода - село на спа и мечкадари

Тази пролет в селото отваря врати реставрираната минерална баня на Ягода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И развъдник на цигани..

А специално журналята от въпросната медия, за мен не са никакви журналисти, а прости интриганти, щом наричат българските граждани эт Ягода "мечкадари"!

Неуките комплексари в България са хиляди, за съжаление. За повечето т.нар. "българи", живеещи днес в България (произлезли от различни татарски племена пришълци от крайбрежието на река Волга и получили името "вулгари"), различните етнически групи родени и живеещи в страната ни, са наричани на кой както му хрумне според упражняваният занаят на всяка етнос - "мечкар",защото са се препитавали с водене на мечки, "копанар", защото са произвеждали копанки, "люнгури", защото са правели лъжици,"фусари", защото са продавали вретена или "рудари" защото са вадили руда! Но, истината е, че тези скромни хора не са никакви цигани, а потомци на "романизираните траки от влашки произход" пръснати в цяла Европа..А истинските "цигани" в България, драги неуки дами и господа, са пришълци от Индия, между които вече има и много образовани учени, какъвто беше и великият ни професор Александър Чирков, вече покойник, светла му памет..Та, аз вече не знам кои наистина са "циганите" в България - ромите,които повечето от вас наричат "цигани" или по светлите ни сънародници,наричани към момента "българи"! Защото истинските БЪЛГАРИ, са останките ни в България от "Аспаруховите Българи", които много наричат "български цигани", а горките хорица даже не говорят цигански :) ... Хайде спрете се, моля! Не създавайте повече етническа омраза с невежите си коментари кой какъв е!

Мястото е прекрасно моля не го съсипвайте а направете къщи за гости

Нека има за всички място,не можем да се доредим за стая

Селцето е хубаво и водата наистина е добра. Проблема е че наистина са фрашкани хотелчетата по всяко време. Основно защото пускат външни хора в басейните на хотелите и се мъкне целия окръг. Да направят един селски басейн за свободен достъп и да не пълнят басейните на хотелите!

Мечкадар е нова дума за циганин ли ? Винаги е хубаво да научиш нещо ново .

Ти да видиш! Не било мечкар, най било "мечкадар"! Ех, комплекси от малкото село, неизкореними сте...

От 25 години няма мечки в Ягода.