Яхтата на Саддам Хюсеин се превръща в хотел

Тя разполага с президентски апартамент, 17 по-малки стаи за гости, 18 каюти за екипажа и клиника

Обратно в новината

Коментари - Яхтата на Саддам Хюсеин се превръща в хотел | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали беше ръждясала и я използвали за пикници?!? Съвсем скоро имаше статия. Не че я четох, но загалвието и анимката запомних! Друга яхта ли има?!?

има 3 от същия клас ,потопената е друга

Яхтата не е на Садам а бе на държавата Ирак и е използвана от Садам при посещение на делегации .Същото при СДС с Костов докато разпродаваха заводите и БГА,, Балкан” по медиите ни обработваха за почивните станции на Т,Живков в Банкя ,Сандански и по Черноморието в т.ч. Ловните стопанства.След време излезе истината ,че те не са на Живков а на държавата и са ползвани от Живков,делегации и др.упрвляващи.Това недвижимо държавно имушестство бе разпродадено за жълти стотинки свои хора ,на измислени тарикати външни инвенститори и кл.на силовите групировки СИК и ВИС.Примери МК,,Кремиковци” за 1 долар ,БГА,,Балкан” за 10% комисиони по време на СДС,ЗТТТ,Ворошолпв ,з-д,,Чавдар”Ботевград ,завода за кондензатори в Кюстендил оборудван изцяло с японска техника и обучени специалисти в САЩ и Япония ,а списъка е за милиарди продадено за милиони и превърнато в скрап а цента техника продадена извън България.

САЩ и Великобритания нападнаха суверенна страна. Опостушиха я, изнесоха богатствата й и я напуснаха. Типичен англо-саксонски маниер. Същото направиха и с Либия. В Сирия обаче се натъкнаха на тежка съпротива, както и в Афганистан.