Зам.-министър:Филмът излага английските туристи

Зам.-министърът на туризма Бранимир Ботев заяви, че филмът на ВВС за Слънчев бряг не излага България, а английските туристи, които са заснети.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър:Филмът излага английските туристи | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mич, ти вероятно си обиколил всички бг курорти от Kаварна до Cинеморец та затова споделяш толкова категорично мнение? Hормално е българите да ходят по света,но не бъди толкова критичен съдник на родното -има много хубави места,които и чужденците харесват.

Напротив това е реалността в БГ.Превърнаха Черноморието в евтин бардак, българките се продават като в Тайланд,алкохола е менте,а пияни и дрогирани тинейджъри се търкалят под баровете.Нормалните българи са принудени да ходят в чужбина,за да избегнат обслужванет тип Балкантурист и цени като на френската ривиера.

otdawna проучваме крайбрежието ...при децата от велико британия проблема е в специфични наркотици поети с напитки и като уж лекарства които се разлагат при опити на околната среда д аги прочисти като лекуващи се . При попадане вкл на лечебни напитки като бира и други в телата им започва реакция на изчистване на организмите им от наркоподобни вещества с които са затлачени.. Българските служби да имат грижата з а по качествена бира и напитки вкл до 48 градусови които разредени с питейна вода включват очистителни процеси/примерно мастика мента с минерални води.Горното е установено откакто проучвахме случая с оня турист от Англия вкаран зад решетките..

Иначе англичаните са много консервативни - забранили дори клип на Бритни Спиърс, защото имало нецензурни думи. Но в България се държат като свине.

Oбикновено, " наи-компетентно" по темата се изказват хора ,които споделят лично мнение, а не инфо с реални факти. а те са,че от тези турове печелещите са в пъти повече от малцината недоволни,тоест губещи. Cлънчев бряг е новата Uбиса и филмът на британката няма да промени нищо,дори напротив!!!

Определено филмът излага английските туристи и прославя българския туризъм. Браво, г-н зам-министър. Само как схващате ... Иначе, тези глупости дето сте ги казали, могат да дойдат само от човек, който или е сляп и глух, или никога не е стъпвал в Слънчев бряг. Вие от кои сте ?

КОЙ ТУРСКИ ТУРИСТ ЩЕ ДОЙДЕ НА НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ КЪДЕТО СЕ ИЗЛИВАТ ФЕКАЛИИТЕ НА БЕТОННИТЕ ГИМНАЗИИ. ВИЖ ЗА РУСНАЦИТЕ ТУК Е ШВЕЙЦАРИЯ.ТЕ НЯМАТ КРИТЕРИЙ.КОЙ ЗНАЕ ОТ КОЯ ГУБЕРНИЯ ИДВАТ КЪДЕТО ОЩЕ ЖИВЕЯТ В ЗЕМЛЯНКИ И ЗНАЯТ ЧЕ ЦАР ГИ УПРАВЛЯВА.

Нека бъдем реалисти.Руснаците поне могат да си го позволят.Ти мислиш ли,че панелките дето живеят масово българите или незимазаните плевни,които наричаме къщи са по добри от землянките.Ние знаем,че нямаме цар,но имаме Царя,Бея и Злодея,да не говорим за СерГЕЯ.