Коментари - Защо всяка събота с детето обядваме в гората (дори и зимата) | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статия малко в стил "открих топлата вода"...Много ясно, че трябва да се правят редовни разходки сред природата. Без значение с дете или без. Добрютро.

Да, обаче опушвате въздуха на стотици метри от пикника си. Да бяхте само вие, как да е, все пак дете възпитавате, но общата картина е тази: по пътя коли обгазяват, по пътеките пушеци от барбекюта, на Алеко и Зл. мостове - кебапчийница... отделно, в някои дни смогът се изкачва на ниво от 2000 метра.

Доста тъпа препечатка от чуждестранна медия

"Преди няколко години прекарвах зимата на топло вкъщи в очакване на пролетта или в най-добрия случай заминавах за месец на някое топло южно място (Тайланд, Куба и Бразилия...)" - благодаря за откровеността, ама тук загуби аудиторията на дир - ако можеш да ходиш за всяка година за месец до Бразилия (къде ли ходиш през пролетта, лятото и есента се чудя?) - защо да ми е интересно, че вчера ти е хрумнало да ходиш по горите ( надали е с автобуса...интересно ми е с каква кола), като утре ще зарежеш детето за месец на бавачката и ще се чупиш до Занзибар...това като снимката на Ивет Лалова с джипа за 150 хил и текст - "В неделя е хубаво да се ходи на планина"...ами хубаво е, ама не е за всеки...ние от дир си седим на топло всяка зима вкъщи, спестяваме някой лев ако може лятото за 3-4 дни да идем до Италия отиване и връщане за 100-ина лева и нощувки в хостел за 50-ина лева, и се надяваме да нямаме 10 000 долара сметка за ток като в Тексас.

Децата се кефят и на виелица и на -10. Проверено от първа ръка имам 3. Изгражда характер, калява, и посява черти в характера важни за всичко в живота. И каране на кънки на -33 не е проблем също . Нито преход в гората на +33 със 80 % влажност.

И без това не може да се разминем от народ, продължавайте да пишете такива статии. Всеки път пълня освен моя боклук по половин чувал опаковки от дъвки и вафли, шишета от студени чайове, а за прозрачните пликове да не говорим.

Ти сигурно си онзи толуп, който в 7:30 сутринта, миналия понеделник, в най-студеното време, при 18 градуса под нулата, си отвори неизмития прозорец и се подаде гол до кръста по вмирисания си ожълтял потник, за да ми обясниш, че ти паркираш там, където аз съм спрял. Виж сега галфон такъв, ако имаш нотариален акт за всички гори и всички паркоместа не е зле да наслагаш табелки, за да знаем къде да минавам на пръсти покрай припиканото от теб. По отношение на паркирането ми, имай предвид, че бележки ще ми правиш, чак когато започнеш всеки ден да паркираш различен автомобил като мен. Разбра ли говедо ?

Как ме позна? Но нямам жълт потник и си паркирам в гаражите. Комплексар дребен...