Актьорът отдава под наем творческото си пространство в Лос Анджелис, съобщава CNN. "Ако четете това, значи обмисляте да си резервирате нощувка във вдъхновеното от компанията ми Houseplant убежище. Може би се питате какво го прави Houseplant?", гласи обявата от Роугън в Airbnb. "Ами, то е снабдено с някои от любимите ни Houseplant стоки. Стилът от средата на миналия век и гледката към Лос Анджелис също имат подчертано хаусплантски характер. А и фактът, че аз ще бъда там, за да ви посрещна, допринася за преживяването".

Гостите ще могат да прекарат времето си със самия Роугън, където заедно ще правят керамични съдове и ще получат съвети и трикове на начинаещи артисти, както и копие от все още неиздадения Vinyl Box Set Vol. 2. Като част от партньорството си с Роугън, Airbnb ще дари средства на неговата фондация Hilarity for Charity, която подкрепя семейства, засегнати от болестта на Алцхаймер.

Според публикацията "модерното пространство от средата на века е идеално място за бягство, ако търсите вдъхновение или просто за добро прекарване на времето. Има и грънчарско колело." Роугън дори твърди, че е много добър учител и обещава добре зареден хладилник.

Първите резервации са активни от 7 февруари в 10:00 ч., а следващите на 15,16 и 17 февруари. Ще бъдат избрани само три резервации за гости, всяка за една нощувка, допълва CNN.