След официалното представяне на най-голямото туристическо изложение в България - "Ваканция и СПА", най-новият рекламен видеоклип на Община Бургас вече е достъпен в социалните мрежи и платформи.

Видеото е създадено по "Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България" на Министерството на туризма. То е насочено към пазари Великобритания и Средна Европа и представя уникалните възможности за туризъм за дестинация Южно Черноморие, съобщават от Община Бургас.

Рекламният клип обединява усилията на общините Бургас, Несебър, Поморие, Приморско, Царево и Малко Търново в създаването на единен туристически продукт, който ще рекламира региона и ще привлича чуждестранни туристи за Лято 2024.

Бургас е представен като динамичен град с летен ритъм с възможности за активна почивка - независимо дали се търси плажа за отдих, разходка до Остров Света Анастасия или полет с парапланер над Морската градина.

И Община Поморие започна работа по рекламните дейности по двата туристически проекта, промотиращи морския град в Германия и Полша.