Независимо дали искате шуро парти в средата на препълнен дансинг или просто приятна неангжираща вечер с добре подбраната листа на диджей, има едно нещо, което е необходимо за една наистина добра вечер, и това е страхотно музикално заведение. Сега можете да планирате вечерите си при следващата си ваканция около най-добрите места в света благодарение на новата класация на DJ Tech Reviews за най-обичаните музикални заведения по света.

Ако се намирате в Обединеното кралство, имате късмет, що се отнася до клубовете - страната може да претендира, че има не един, а три от най-добрите нощни клубове в света, като манчестърския Warehouse Project заема първата позиция.

Лондонският Printworks е на второ място в списъка. Бившата печатница е емблематично място в столицата на Обединеното кралство и е известна като убежище за любителите на техно музиката. На трето място е Ushuaïa Ibiza в Ибиса. През последните няколко години клубът е отбелязал ръст на търсенията с 419%, като същевременно е набрал популярност и в TikTok.

Ето и 10-те най-обичани музикални заведения по света:

The Warehouse Project, Манчестър

Printworks London, Лондон

Ushuaïa Ibiza, Ибиса

Berghain, Берлин

Bootshaus, Кьолн

Fabric, Лондон

Pacha, Ибиса

Amnesia, Ибиса

Club Space, Маями

Green Valley, Камбориу (Бразилия)