Независимо от това на какъв тип музика сте почитател, някъде на нашата обичаща партитата планета ще има нощен клуб за вас. А списание DJ Magazine, на което се доверяват феновете по целия свят, току-що представи своя списък със 100-те най-добри в света.

Първото място си възвръща Hï Ibiza, заведение с капацитет 5000 места на обсебения от нощния живот испански остров, което отвори врати още през 2017 г. За Hï Ibiza списание DJ Magazine казва: "Най-технологично напредналата дестинация за парти в света..."

Клубът представя големи имена, както и начинаещи таланти, а лабиринтовото оформление, перфектният звук и невероятното осветление - придават още по-вълнуваща атмосфера.

Не е изненадващо, че в класацията попаднаха и други известни нощни клубове като берлинския Berghain и Green Valley в Камбориу, но също така и седем заведения в Обединеното кралство.

Но по-вънуващото е, че макар и на 89-о място, в класацията намира признание и български нощен клуб - EXE Club, който е представен като "доминиращото име в класацията за денс музика в София".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от EXE CLUB SOFIA (@execlub.bg)

20-те най-добри нощни клуба в света според DJ Magazine

Hï Ibiza, Испания

Green Valley, Бразилия

Echostage, САЩ

Ushuaïa Ibiza, Испания

Boothaus, Германия

The Warehouse Project at Depot Mayfield, Великобритания

Fabric, Великобритания

Amnesia, Испания

Savayanew, Индонезия

Laroc Club, Бразилия

Illuzion, Тайланд

Noa Beach Club, Хърватия

Berghain, Германия

Zouk Singapore, Сингапур

Papaya, Хърватия

Play House, Китай

Fabrik, Испания

Ministry of Sound, Великобритания

Studio 338, Великобритания

Pacha Ibiza, Испания

Пълният списък на топ 100 можете да видите тук