Най-красивият азиатски хотел с награда за най-високо ниво на лукс и гостоприемство в Азия е хотел Postcard, според Световните Туристически награди за 2024 г., проведени в Манила. Бутиковият хотел е известен в Азия и се слави с особено качество и предлага изживяване без еквивалент на брега Арабско море.

Хотелът се намира в индийския щат Карнатака и за пореден път се отличава като предпочитана дестинация сред конкурентите в Азия. Postcard е основан от Капил Чопра - ветеран в туристическата индустрия в Азия, трупал опит в хотелската верига Oberon. Въпросната хотелската верига демонстрира лично отношение към всеки гост и се стреми да запознае всички туристи с местната култура и дизайн.

Всеки хотел предлага уникално изживяване и включва всичко от плажни разходки по бреговете на Гоа до приключения в дивата природа в индийския щат Гир. Капил Чопра е фокусирал усилията на своя персонал в съчетаването на луксозното и уникалното изживяване. Освен хотели в Индия, веригата има обекти в Бутан и Шри Ланка. Postcard възнамерява да отваря нов хотел на всеки три месеца и да разработи допълнителни 20 хотела в бъдеще.

View this post on Instagram

A post shared by The Postcard Hotel (@thepostcardhotel)

Награденият хотел в Карнатака използва уединения плаж Мараванте. В програмата на персонала има включени серенади, стаите предлагат панорамна гледка към Арабско море и незабравими залези.

Гостите могат да резервират разходка с лодка, да се гмуркат в региона, да се включат в сутрешна обиколка за наблюдение на делфини или да присъстват на поклонение в светилището Мурудапа. В близост до хотела се намират и планински пътеки, водещи до връх Агумбе. Освен групови забавления, всеки гост може да избира и индивидуална програма за своята почивка.

View this post on Instagram

A post shared by Avathi | Experiential Travel (@avathi.outdoors)