От курорта съобщават, че все още има свободни места в петте смени от средата на юли до първите дни на септември. Още от 1 юни ще заработи и адвенчър паркът на Меча поляна, разположен непосредствено пред хотела. Той включва въжен град, алпийски тролей, бънджи и обикновен трамплин, както и надуваем замък.

Тази година децата ще могат да разгледат най - високо разположения в България музей - този на алпинизма, както и да научат малко повече за българските легенди в този екстремен спорт. Какво най-много харесаха и научиха децата от миналата година: харесаха походите и красивата природа, научиха се какво е да си част от група и как да споделят край лагерния огън.

Снимка: Мальовица

И най-вече - играха и намериха нови приятели. "По време на лагерите в продължение на пет дни децата създават нови контакти, учат се да общуват, да работят в екип, свикват да бъдат по- самостоятелни, да се справят сами в различни ситуации, добиват увереност и израстват.

Тук на Мальовица, където тишината на планинската природа е зашеметяваща, прекрасният детски смях е дар", казва Мартин Ицов, който е и сред инициаторите за създаване на детските лагери. Активностите в лагера включват планински преходи, игри, разходки до близките езера и излети покрай красивата река.

Освен много забавен, лагерът на Мальовица е и изключително полезен, защото кристално чистият въздух оказва благоприятно влияние след неизбежните вируси през зимния и преходния сезон. Записванията вече започнаха, а домакините предупреждават да не отлагате решението твърде дълго, защото капацитетът е ограничен.

Мальовица ви очаква!

ИЗБРАНО