Родопите, спокойствие, минерална вода, великолепна храна - ако това е комбинацията, която би ви изкушила - имате и верния отговор - Девин. 

Малкото градче е бисерът в сърцето на планината и предлага възможности за наистина релаксираща ваканция. Чиста вода, прелестни гледки, планински маршрути и вкусна храна са само част от богатствата на Девин.

А само след броени дни парк -хотел "Модър" отваря врати с обещание да се превърне в любимото място за почивка сред природата. Изграден с внимание към детайла, хотелът предлага многобройни удобства и забавления за гости от всички възрасти. Хотелът разполага с 55 двойни стаи и три апартамента. Луксът, комфортът и природата са в идеална комбинация.

Ще имате възможността да се насладите на първия термален аквапарк в Девин. Шест открити и два закрити басейна, изцяло захранвани с минерална вода, предлагат релакс и забавление за малки и големи.

Снимка: hotelmodar.bg

В съчетание със силата на термалната вода, терапиите и масажите в SPA центъра и модерно оборудвания фитнес ще ви помогнат да забравите рутината и стреса от ежедневието.

Бар "Ж" и бар "Персена" са на ваше разположение, когато искате да опитате ароматно кафе или свеж летен коктейл.

В ресторант - градина "Модър", освен на традиционни български ястия, ще можете да се насладите и на специалитети от интернационалната кухня. В градината на ресторанта ще откриете и беседки за барбекю - идеалното преживяване за приятелска компания, в която да покажете уменията си на грила, докато създавате спомени.

Снимка: hotelmodar.bg

Най-малките в никакъв случай няма да скучаят. Освен в басейните децата могат да се забавляват във външен и вътрешен детски кът. Отлични са възможностите и за провеждане на фирмени събития и семейни тържества, уверяват от парк-хотел "Модър".