Преди време Uber беше просто приложение за таксиметрови превози. След това се насочиха към доставката на храна, а после завладяха всички с влакове, полети, хотели и дори езда на северни елени. А сега приложението стартира нещо друго: Uber Boat, което вече е достъпно на гръцкия остров Миконос.

Някои от вас може да си помислят, че Uber вече предлага лодки, а именно Uber Boat Thames Clipper в Лондон. Това обаче е само спонсорство. Лодките на Uber в Миконос са първият случай, в който компанията предлага подобна услуга в своето приложение.

Можете да резервирате лодка на Uber в Миконос, както бихте резервирали всеки Uber, където и да е. Всичко се извършва чрез приложението, като единствената уловка е, че трябва да резервирате 45 минути предварително и да бъдете взети от една от 25-те точки на острова.

Чрез пътуване с яхтата можете да се насладите на всяко кътче на острова, на великолепна гледка или просто да пуснете котва, където пожелаете, и дори да поплувате.

Новата услуга вече печели почитатели като алтернативен начин за придвижване, който не само избягва възможни задръствания, но и ви представя като човек със стил.

Логично - наемането на лодка или возенето на такава отдавна е един от най-добрите и най-популярни начини за опознаване и забавление на острова. А сега, когато можете да го направите с Uber, това се оказва и изключително удобно.