От курорта обявиха, че ще бъдат в сила промоционални цени на лифт картите, а отворени за дневно каране ще са и  учебните влекове на Меча поляна. Целодневната карта за възрастен е 20 лв., за младежи - 14 лв. , а за деца - 12 лв.

Дългоочакваното застудяване и сняг най-накрая дават възможност на любителите на зимните спортове да се насладят на прелестта на един от най-красивите ни планински курорти.

Снимка: Мальовица

Условията за спорт са отлични, а природата очароваща на надморска височина от 1978 м. Две ски писти, два учебни плаца, един ски път, нощно каране и много възможности за Freeride и Ski Touring привличат ентусиастите.

Традиционно в Мальовица снежната покривка се задържа значително по-дълго в сравнение с останалите курорти поради голямата надморска височина.

Курортният комплекс е място за ценители на тишината, естествения сняг, уюта от вкусно приготвената по бабини рецепти храна и изгреви, в които върховете на планината сякаш са се слели с кристално чистото небе и само някой любопитен слънчев лъч е пробил за да покаже блясъка на пистите и великолепните, натежали от бялата си премяна, борове. Не пропускайте възможността да се насладите на парада на зимата в Мальовица.

Снимка: Комплекс Мальовица