Акционерното дружество "Слънчев бряг" е започнало активна подготовка за предстоящия летен туристически сезон. Работи се по възстановяване, ремонт и изграждане на нова инфраструктура в източната част на най-големия туристически комплекс по Черноморското ни крайбрежие.

"Полагат се нови тротоарни настилки, асфалтират се улици във вътрешността на комплекса, нова маркировка, подменят се осветителни тела, осъществяват се дейности по озеленяване и обезпаразитяване на зелените площи, профилактика на видеонаблюдението, възстановяват се обекти, деформирани от зимата и атмосферните условия. Към момента ремонтни дейностите се извършват по крайбрежна алея, алея "Кубан", ул. "Първа", в близост до хотелите "Зефир" и "Гларус", както и в парковите пространства и зелените площи и по отводнителните шахти", посочват от "Слънчев бряг" АД, цитирани от БТА.

Подготовката за летен туристически сезон 2023  е започнала в средата на месец март и ще продължи до началото на месец май. Инвестицията в управляваната от дружеството инфраструктурата е за над 1,5 милиона лева само за настоящия сезон.