Анип Пател е 34-годишен изпълнителен директор на инвестиционна фирма в Чикаго. Пател е роден в Индия и при последното си пътуване до родината, споделя особено неприятно преживяване, което получава срещу сумата от 6 хиляди долара за билет в първа класа. Пътникът избира полет на Air India и открива, че 15-часовия му полет ще бъде паметен. Седалката е скъсана, мръсотията по масичката е видима и с просто око, а за капак на всичко, дори медийния център не работи.

Изпълнителният директор документира абсолютно всичко в своя TikTok профил и споделя, че е открил мръсотия, косми и други не толкова приятни следи на мястото си, с което е трудно да приеме, че това е първокласното качество. През цялото пътуване, пасажерът признава, че наистина няма какво да прави, а след като комфортът е под абсолютния минимум. Самото видео е гледано повече от 2.6 милиона пъти и идва със заглавието "Елате с мен в най-лошата първа класа".

Пател разбира, че всеки самолет има някакво износване и не всеки пътник пази имуществото на самолета, но това минава значително всички граници. Други малки недостатъци са мръсните слушалки, които получава, както и топлата кърпа, която практически е студена. Стюардесите разполагали с едно ястие от вид, а по време на полета, Пател е пътувал с други 4-ма души, следователно всеки е принуден да се състезава, за да получи избраното ястие. За цената на билета, Анип получава индийско ястие и крем супа, които са със средно качество, но реално остават като най-доброто от цялото пътуване.

След като медията не работи, Анип установява, че има още един проблем - самолетът не предлага безжичен интернет, следователно целият полет се превръща в едно дълго 15-часово мъчение. След края на полета и пускането на видеото, Анеп получава парите си обратно, без да са задавани излишни въпроси. Клипът поражда вълна от недоволство, но други коментиращи посочват, че това не е първият път, в който човек може да се сблъска с малко по-различните условия на авиокомпанията.

Според друг клиент, по време на полета от Сингапур до Делхи, около седалките е забелязана малка мишка. Стюардесите заявили на пътниците, въпреки оплакванията, че мишките са били приятелски настроени и не са опасни. Друг потребител посочва, че индийската компания е останала някъде в 90-те години и не предлага нищо хубаво. 

@mondayswithmohan By far the worst airline I've ever ever flown in my life. #airindia #india #chicago #flights original sound - Mondayswithmohan