Някога пиенето в бар на летището може и да е значело отпиване на класни коктейли а ла Джордж Клуни във филма "Високо в небето", но във времената на Covid-19 всичко е различно, дори и консумирането на алкохол на летището.

Някога пътниците се страхуваха от летенето със самолет по едни причини, днес към тях са добавени и други.

Бързаме, следим за мерките, попълваме декларации, показваме PCR тестове, чудим се дали няма да обявят някой локдаун в крайната ни дестинация... Как да не му се прииска на човек да удари едно за смелост, преди да се качи на борда!

На летище Такома в Сиатъл, САЩ, отвори врати тематичен бар, който сервира само шотове на изнервените пътници. 

Барът ще остане на летището само няколко седмици, като през това време ще сервира различни видове шотове в малки червени чашки (класическа текила или уиски с фъстъчено масло, а защо не и ментова водка?).

Летище Такома възобновява сервирането на алкохол едва от 1 февруари, преди това то е забранено заради ограничителните мерки срещу разпространението на новия коронавирус.