Един от първите български сайтове за туризъм, Trip.Dir.bg, се завръща с изцяло нов дизайн, който вдъхновява за пътуване.

Богатите галерии и атрактивните видеа ще ви отведат до всички краища на света, докато седите с пуканки на дивана. Рубриките ни Photo Trip и Video Trip са създадени, за да напълнят очите и сърцата ви с красота. 

В секцията Новини подбираме само това, което трябва да знае пътуващият човек - затворени граници, нови правила за влизане в различни държави, нови атракции и уникални места за настаняване, които да намерят място в мечтите и маршрутите ви.

Рубриката Семейно е пълна с идеи и съвети за екскурзии с деца. Тук сме събрали горски маршрути, приказни пътеки и детски музеи, които ще накарат най-малките пътешественици да се влюбят в пътуването и света, а родителите им ще са подготвени с всичката необходима информация.

Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Пътеводител е мястото за известни и тайни забележителности, прочути квартали, легендарни замъци, градски легенди и ъгълчета, които само местните знаят. От тематични маршрути и локации с панорамни гледки до най-добрите места за сладолед в града - нашите пътеводители превръщат всяко ваше пътуване в изпълнено с открития вълнуващо преживяване. 

Секцията My Trip е мястото, където нашите потребители могат да качват авторско съдържание - разкази и пътеписи, снимки и споделени истории от близо и далеч. Когато читатели споделят с читатели, създаваме общност от пътуващи съмишленици.

Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg

От съвършените плажове на Сейшелите до вечните ледове на Антарктида и от двучасова разходка в планината до околосветско пътешествие - Trip.Dir.bg е новото място за пътешествия, в което си струва да се отбивате всеки ден.

Ние обожаваме да пътуваме и ще вдъхновим и вас!