Стюардесите правят това, което повечето жени искат да практикуват в последните 1-2 десетилетия - да пътуват и дори да получават пари за тази цел. И след като говорим за хората, които са обиколили света, спокойно можем да се доверим на някои от техните интересни съвети.

Ещер Щурус работи в нидерландската авио компания KLM и споделя най-различни съвети в TikTok социалната мрежа. В едно от последните видеа, инфлуенсърката споделя, че винаги трябва да хвърляте празните бутилки от вода под леглото.

Повечето туристи често стават жертва на крадци и нежелани гости в хотелските стаи. Определени страни и някои по-ниски хотели, могат да се похвалят с най-различни истории и гости, останали без своите ценности.

Ещер споделя своя много специален трик за проверка на стаята, който изисква да хвърлите шишето с вода там, без да се налага да поглеждате. Трикът е елементарен, но и гениален, ако шишето излезе от другата страна на леглото, тогава няма неканени гости. Ако остане под леглото, тогава е добре да запазите спокойствие и веднага да извикате охраната.

Под леглото може да има и други препятствия, които биха могли да спрат гравитацията, това е мястото, където често се поставят и резервните чаршафи, а в някои случаи просто не сте засилили бутилката достатъчно силно. Тази препоръка е гаранция за спокоен сън, особено след като някои хотелски вериги се оказаха с доста стара или уязвима система за отключване.

Стюардесата не спира само с този съвет, но споделя и малки техники за по-приятно пътуване. Свещеният граал е смяната на класата на пътуване, но там няма особена тайна - бъдете учтиви и възпитани към персонала, отнасяйте се с уважение и спокойно може да получите настаняване в първа класа.

Хана Мърфи е бивш служител на Globe Fit LTD и заявява, че един поглед и интерес към тяхната професия, може да направи чудеса в следващите няколко часа от пътуването. Хана признава, че когато пасажерите са били достатъчно културни и възпитани, тя е искала да направи тяхното пътуване по-приятно, следователно сменя местата им с много по-добри, ако има налични. Възпитанието не трябва да е метод за по-добри места в самолета, то е и специално умение, което винаги отваря правилните врати. Хана признава, че ако няма места, най-вероятно ще заяви и това, за да няма сърдити.

Стюардесата посочва, че най-добрите и удобни места, са тези, които се намират близо до крилата на самолета, а най-неприятните са до тоалетната, както и до самата пътека. Предните места в самолета са и по-добрите, особено ако се страхувате от турбуленция. Оказва се, че там се усеща възможно най-слабо, а и винаги ще имате по-добър избор за храна.

Разпределението на храната най-често започва от предната част на самолета и продължава към опашката. По тази причина, когато имате право на избор за седалка, обърнете внимание на тези подробности.

@esthersturrus After much asking Part 2! #hotelhacks #hotel #hacks #blowthisup #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #tiktok #viralvideo #viral ♬ Players - DJ Smallz 732 - Jersey Club Remix - Coi Leray