Коментари - 320 000 българи тръгват на път за Великден, въпреки че почивките поскъпнаха с до 30% | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С нетърпение очаквам такива празници. Цялата селения и всички мутри се изнасят от София и тя се превръща в един спокоен град, какъвто беше допреди да премахнат софийското жителство.

А аз съм от селяните в София. Обичам празниците, когато гражданите отпътуват.

Пътуват и резервират места в хотели които са се домогнали до лесни пари . Това са около 70 % от хората които посещават ресторанти и хотели . Ако държавните органи успеят да се преборят с корупцията на 50 % горе споменатите заведения за обществени посещения много трудно ще съществуват . Върос : Да се борим ли с корупцията ?

Добре че падна Герб та да се замогнат малко хората

... луд!

3 200 туроператора потриват доволно ръце.

Живи и здрави, да си харчат парите при нахалните ни мутри. Глупаците за 3 дена сега или по Нова година двама възрастни и дете дават толкова пари, колкото би им излезнало 3 дена във Виена, Милано, Истабул, Йордания, че даже има изгодини оферти за седмица в Египет. Отиваш в чужбина, развиваш с мозъка, този на детето, трупаш впечатления. Ама нали са много умни, дай да бутнем 2 бона на някакъв мизерен хотел във Велинград, ще ядем лайна 3 дена и ще плуваме в басейни пълни с кожи. Мани мани.

Нищо безкрайно странно. Горе долу толкова са на брой софийските еничари.

Да, отиват си на село. Няколко дни ще се живее спокойно в София.

Ганя е беден, пари нема, всичко му е скъпоооо, нооо почивката си е почивка! Задължителна е пък после ще му мислим, снимките от Гърция са важни, за да покажем колко сме 'престижни'...

и не се обаждай как да почиват нормалните хора и къде...

ако Ганя ходеше в Гърция или другаде в чужбина, щеше да установи, че 3 дена там излизат по-добре, отколкото 3 дена във кочината Велинград.

Отиват шопите на екскурзия до редните места, ама официално са на вила или курорт.

"На път" може да означава отивам си на село за без пари и ще се върна с буркани в столицата. Какви 30% увеличение? А и дали си давате сметка че 320 000 българи са 5% от населението. ЕБАСИ ПРОСПЕРИТЕТА! 5% щели да си ходят на село! Останалите няма да си покажат носа от панелния вход на апартамента , купен по време на комунизма.

Айде на бързите кредити .

Това са лъжи! Тръгват софиянците, а провинцията да го духа!