Боливуд спасява българския туризъм

Три нови индийски филма ще се снимат в България

Обратно в новината

Коментари - Боливуд спасява българския туризъм | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при това - от десетилетия! Отидете във Филиповци, Факултето, Столипиново и ще се убедите 100% със собствените си очи (и други сетива...) !

Индия е цивилизация на 3500 години, и в този суб-континент на площ колкото Европа, живеят повече хора, отколкото в Китай. Магистралите им са като от филм за бъдещето. Ганя намерил да се изказва за Индия...

Къде си ги сънувал тези неща?! Един колега беше там, разправя ужасни неща...

Доста мрачно бъдеще предвиждаш. Аз съм бил в Индия извън известните туристически обекти. 60км по магистрала + 140км междуградски пътища се минават за около 6 часа с местен шофьор и поне веднъж ще си участник в лека катастрофа или такава ще стане пред очите ти. Магистралите са по-опасни. Там трафикът в аварийната лента е в насрещната посока, защото са си пропуснали отбивката и сега се връщат. Мога още много неща да разказвам...

Ми те мизерия си имат, автентична и подобна на софийската, чак до тук да идват за нищо

Не, по-зле е от тука, има акива дето нямат и покрив над главата, и живеят под дърветата,

До кога ще унижават България? Точно па Индийци ми трябват тука. Тия отмъстителни цигани. Дойдоха двама трима и веднага се забъркаха в убийство. Познавам Бангладешци и съжалявам че ги познавам. Нашите продажни тъпаци освен да крадат друго не могат и понеже съсипаха Българското производство и ние реално нямаме икономика се чудят сега от къде да изкарват пари и с кой сделки да правят виждайки че САЩ е пътник вече се дупят на новата света Тройца;Русия, Китай и Индия. Ей това е да си долно и подмолно нищожество без капчица себеуважение. Странно е как човек изпитва характера на този който го управлява върху гърба си. Все едно лично изпитвам липсващия характер на т.нар.ми управници. Изпитва чаргарската им мекотелска душица.

Само индийците липсват тука. Има достатъчно техни мургави братовчеди. Сигурно на индийците би им харесал климата и минералните бани. Обаче, на нас трябват ли ни те?

Не ни трябват, ама никой не ни пита. Там е проблема. А държавата е наша и от нас зависи с кой искаме да съжителстваме. А те винаги ни представят нещата че не зависи от нас,а от наглеците искащи да се вмъкнат в държавата ни. Само като чета статията как на самия автор му люти на очите чудейки се как да ни представи новината и ми е ясна картинката. Ма то шенгени, ама то международни нещо си. Просто ,горкия,го гледам се чуди как да си усуче езика да ни представи ""щастливата""новина. Че и той горкия вече няма сили да представя глупостите като нещо нормално и положително. ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДНАТА НЕЛЕПОСТ КОЯТО УНИЗИТЕЛНО трябва да търпим за дето на първо място търпим продажните ни безгръбначковци нашите гъзоблизни пидметкаджии политици които не стават ЗА НИЩО. АМА ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО НЕСТАВАТ.

Индия снима 700 филма на година. По ДВА на ден. А тука тъпан бием .