До 30 000 лв. глоба за хотел в Черноморец заради нарушения

Глоба до 30 000 лева ще бъде наложена на хотел в "Черноморец", който е представян за тризвезден, а условията са мизерни.

Обратно в новината

Коментари - До 30 000 лв. глоба за хотел в Черноморец заради нарушения | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАТВОРЕТЕ ТОЗИ РАЗВЪДНИК НА БОЛЕСТИ !

"Той обаче подчерта, че такива случаи не трябва да слагат щампа върху цялостния туризъм у нас." На времето следях един тред "Черен списък на заведенията". Стана толкова дълъг, че не може да се ориентираш. Като гледам ежедневните драми с наши хотели, то явно тия звезди сте ги раздавали според рушвета. И сега оправдания, че само стаите имали 3 звезди, а ресторанта не. БМХ

"От 3000 проверки по Черноморието само в 7-8% от тях са констатирани нарушения". Всички други са си платили, вследствие на което са се оказали отличници ;)

да не налагат глоби, ами да затварят хотелите и да ги принуждават да възстановят терена, както е бил преди застрояването.

Единственото полезно в статията е името на хотела, та де се знае къде да не се ходи. Дано има повече статии в които има имената на измамниците

Защо заблуждавате хората, какво е това " до 30000 лв., ами колко е " от .....лв. Може да е от 2лв. Затова има "мастити адвокати" защото им давате вратички в закона за да могат да измъкват клиентите си и пълнят гушите с мангизи. Тези които гласуват законите те си оставят вратички ако се наложи да се измъкнат, защото имат пари за мастити адвокати, а обикновените хора "кучета ги яли ".МРЪСНИЦИ.

Миналата год.бях за 3 дни в Сл. Бряг,х-л Несебър Бийч.Идете там.Бях като в рая.Изобилие от храна,дето се казва само от врабче мляко нямаше.Закуски,сладоледи,кафета и пиене кои колкото иска.Пак бих отишла там когато събера парички.

Тези през ден ми пращат реклами на имейла.Добре ,че не съм се вързал!!!