Коментари - Джеф Безос пръсна 100 хиляди евро за вечеря в ресторант в Мармарис | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали пък няма по-смислен начин да изхарчиш тези пари? Със сигурност. Новината не кореспондира с упорито поддържания имидж на парадиращия със скромния си произход и с филантропските си разбирания милиардер.

ще дойдат такива хора. Да се порадват на канализацията заустена в морето.

Част от печалбите му се дължат на българските мошеници, които се стремят да достигнат онази Ружа, но няма как да стане.Компанията на Безос издава звукозаписи на българското чудо Румен Дойков поне от 20 години- харчат се като топъл хляб, без да има договор с него и да му изплаща дължимото съгласно Закона за интелектуалната собственост.Печели един друг тарикат / България е страна на тарикатите/ , но скоро ще прочетете едни материали по този повод и тогава ще си спомните за онова знаменито- Министъра на културата или културата на министъра.Пловдивското тарикатче, което ръга в джоба си бая долари, които всъщност са на Р.Дойков отново ще търси съчувствие в прокуратурата за да се прекрати преписката, но този път ще я разглеждат в Европейският съд.

Не знам за Безос, но тази рожба до него може .... да яде вафлите странично!!

Това, да гледаш в чуждото канче го намирам за отвратително. Негови са си парите и ще си ги харчи като той намери за добре. ПП Не харесвам Безос.

по принцип е така, което обаче не значи, че е хормално и морално. А, това последното отдавна никой не го признава. И като са яли за сто бона, след това за колко са срали!? С тия пари колко деца в Африка биха могли да бъдат спасени, или за други благородни цели! Ебах ги в тапирите....

Е това се казва Турбо балък да плаща такива пари за нещо което утре ще смрди сигурно повече от моето

И защо трябва да знаем това?

Заредили кораба със 600 тона нафта, заради тоя плешо и травестита до него, след което наложили още ограничения върху плебса за въглеродни емисии. Комисарите от ЕС умуват върху въглеродни мита и всякакви простотии, които да ускорят деиндустриализацията на Европа и срива на жизнения стандарт.

Демагогията и двойния аршин са чудовищни. За съжаление почти нищо не зависи от обикновените хора, освен да обявим реален бойкот на дадени стоки или услуги. Но това никога не става в достатъчно големи мащаби, защото тълпата е манипулируема.

И какви са ти ограниченията, бе кретен? И ти можеш да си налееш 600 тона нафта.