Френски ски курорт затваря завинаги

Причината е, че според предварителни прогнози и тази зима не се очаква да има достатъчно сняг

Обратно в новината

Коментари - Френски ски курорт затваря завинаги | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петров и Баширов са виновни ! ВидЕли са ги.....

Това накрая - ски за да караш, на Марс ще трябва да ходиш чак! Ма и там нещо са решили да затоплят, та не е сигурно...

Глупости на търкалета. Някое швейцарско НПО е корумпирало кметството да саботират конкуренцията. Правят го непрекъснато, включително и в България.

"Зъл гей компрометира местната власт"

Па да затворят повечко, край Ривиерата да се появят акули и да се свърши с французкия туризъм дето продават нешата с десеторна надценка.

Щото българският туризъм не продава и с 15 пъти надценка…

На Витоша при сняг нищо не работи, защото няма нищо!

Трудовата борса е отворена.

lu4ka

В Швейцария и Италия. И без това франсетата са супер арогантни. Ако им говориш на друг език, а не на френски, игнорират дори и децата. Няма да повторя в Шамони и Куршевел. Виж, Зермат, Сен Мориц и Червиня е съвсем друго. Има няма сняг, английски, испански, руски- хората винаги са усмихнати.

Всъщност в това градче нещата бяха различни - ходил съм два пъти и хората бяха усмихнати и ни посрещаха чудесно. Не съм имал проблеми с езика, оправяхме се на англииски без ядове.

Идеално. По-добре ще е за всички без селянки във Френските алпи.

lu4ka

Един известен българин, живеещ в Швейцария каза: Франция за Швейцария е като Перник за София и Добрич за Варна. Почти сме най-добрите, ама не съвсем. Толкоз за селянията. А и с този изказ, май си гледал френските Алпи само по телевизията.

Еми затварят и се обявяват за гей столицата на света. Всеки ден гей паради .

Яко !

Еми, то значи, че и при нас няма нужда да се прави 2-ри лифт на Банско. От друга страна, като няма сняг, има тротинетки, има колелета, има АТВ-та.

Много се радвам,и без ски можем,по добре море чалга и пиене.

Слагате соларки и правите сняг. Какъв е проблема?

"Френската екологична група Mountain Wilderness твърди, че от 2001 г. насам е демонтирала 22 ски лифта във Франция ..." Създадените и финансираните от другата част на Атлантика зелени фанатици, заедно с американската Harp правят това, което се правеше в 90-те с българските предприятия - купуват ги, обявяват ги за нерентабилни затварят ги и ... ...веднага ги унищожават ! Когато се разбере, че това всичкото е измамама и предприятата можеха да работят още много вече беше късно - (тук) цигански банди бяха рабивали бетона с чукове (уж за желязо), в Козлодуй Бойко Борисов троши роторите на 1 и 2 блок с асвалтова трошачка, ... .... във Франция зелени жълтопаветници са нарязали лифтовете, които струват милиони.

На платения трол пишещ опашати лъжи. Предприятията в България 90-те години бяха изкупени от другарите комунисти с откраднати от България пари. Бяха изкупени за да си изперат парите защото много добре знаеха че нито едно от тези предприятия никога не е генерирало каквато и да било печалба. За справка приватизационната документация която е публична.

Купените от комунистите предприятия продължиха да работят. Но, изключително много от предприятията ни бяха изкупени от европейци, за да бъдат закрити.

За сведение на евания трол американолюбец - ето ти два примера - циментовия завод в Батановци и Завода за електроди в Ихтиман. В Батановци завода го купиха Хайделберг Цимент - немци, преки конкуренти. Срещу цена от 2 млн.долара получиха всичко - машини, земя, кариери и тн. За 3 месеца ликвидираха завода, нарязаха каквото можаха за скрап да си върнат част от парите, а другото го изоставиха така. Много бяха доволни от сделката. После обаче съдбата им го върна. Завода за електроди в Ихтиман беше сравнително ново предприятие с добри фондове и оборудване. Продадоха го бързо-бързо и без много информация на едни американци. Те взеха каквото можаха и изоставиха останалото на произвола на съдбата. Отне над 20 и няколко години докато пак се възстанови производството и то в някакъв минимален обем. Преди приватизацията в България имаше 7 големи завода за керамични изделия - тухли, цигли, керемиди, капаци и тн. Днес май са 0. Масово по магазините навсякъде се продават сръбски, гръцки, австрийски тухли. ЗАЩО И КОМУ БЕШЕ НУЖНО ТОВА???

Галфон,нищо от това не е вярно.

Голем праз, на 1200 метра ски курорт ще затвори, все едно на Черния кос да работи шанцата

късмет с потока от туристи - любители на извънселищни растител. и живот. светове - лифтово извозвани дотам ... забележете директния искрен изказ че няма толкова много ежезимна снежна покривква: ,,от прединдустриалната епоха", в кръга на шегата: де им са фокусниците произвеждащи нужното количество сняг да покрие планини и долини ?!! живи и здрави