Германските коледни базари - традицията, която светът обикна като своя

От Средновековието през срещата с нацистите, днес любимите коледни базари на Германия съществуват по целия свят

Обратно в новината

Коментари - Германските коледни базари - традицията, която светът обикна като своя | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си няма представа каква красота и феерия е! И започва още откъм ноември полека-лека, безплатни влакчета, украсени с елени и снежанки в бяло, навсякъде свети, реални отстъпки за качествени стоки, вкусотии ум да ти зайде, хората се разхождат семейно, навсякъде детска глъч, виенски колела, невиждани атракции....Бях в Хамбург, Люнебург, Фрайбург, къде ли не, все еднакво за шашкане! Тия хора са на светлинни години от нас. Както казваше Стамболов, като ще ни поробват, барем да си изберем поробителите бе, джанъм!

На мен не ми харесват, нищо особено няма и обстановката не става.

Абе хора използването на "светът" населението на земята от 8 000 000 000 в случай 500 000 000 не е СВЕТЪТ и ми е се едно колко малко повече са.

Хубава работа... Пак нацистка пропаганда... На мен ми харесваха коледните тържества от соца... За Коледа и Великден бай тошо ни даваше да си отглеждаме прасета и агнета на село, а ние му бяхме благодарни за компромиса и се кръстехме пред петолъчките, маркс и ленин...

Сладур :))

миризмата на кебапчета и на...онова вино, как му беше името...на Орлов мост...

...и затова тогава, а и до ден днешен, кръщаваме прасето Гошо или Тошо...

8г. Им търпях на тия простотията, мерси! Тъпканица за вурст, долна бира, и евтино вино със захар + пластмасов Христос. Трагедия на зомбирано общество.

Милооо...говориш като дърта проститутка, която е търпяла всичко за някакви пари... Не знам как си издържала 8 години с пластмасов Христос. Хубавата новина е (надявам се), че си се прибрала в кочинката, от която си изпълзяла!

Ми що си ходил тогава? Отива се веднъж и като не ти хареса айде на село!

A TOK she ima li ?

Да.

За къф ти е ток, като има свещички...

По- скоро новогодишни базари, че да не дразнят муслиманите!

Резана карабина сочни германики боцка-а-ашей! Налево-надесно сладко ги лашка-а-ашей!

И арабските камиони-камикадзе, забиващи се в гермаските коледни базари, които светът тепърва ще обиква като традиция...

Един Аллах Аквар от нЕкъФ чистокръвен ариец и дотам!!!

Странна работа .......... Хасан и Мехмед на коледен пазар хахаххахахахах !

Аз не харесвам това

Сувенири, коледни сладки, печени меса, пунш и гльог. Музика, светлини и празнично настроение.

Даааа, сладки спомени от пре-мутикултурализма. Сега Мюмюн и Хасан седят и се правят на интегриращи се традиционни мюсюлмани... тайничко пийвайки си алкохол и хапващи свинско докато пощипват или боцкат с черните си пишленца русокосите арийки и се наслаждават на ускоряващи се камиони с талибани-камикадзета как мачкат трудолюбивите бели мъже и семействата им, дето са ги извели на базара в малкото си свободно време да празнуват един от най-традиционните християнски празници. Да взима да ни удари някоя комета и да се приключва с тази идиотска ситуация и да започваме наново да си построим света както беше преди.