Коментари - Исландия срещу туристите (снимки) | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как Исландия би могла да продължи да посреща туристи и в същото време да не бъде изпотъпкана???? е не може и душата в рая и оная работа докрая , явно не са го разбрали още

То накрая на статията беше написано. Ще сложат допълнителен данък. Така ще намалят бройката на туристите (особено на тези дето "акат" където им падне) а ще събират пак горе долу същите пари.

"След кризата Исландия държи банките си под строг контрол" Ето така трябва да се действа - с осъдени банкери и преструктуриране на цялата банкова система, но в крадливия Мутростан е ясно, че такова нещо никога не може да се случи!

Живея в Исландия и искам да ви кажа, че толкова глупава статия отдавна не бях чел. Да, има огромен бум на туризма в последните години, който тръгна след обезценяването на кроната по време на кризата от 2008г., но това за исландците е по-скоро предизвикателство и възможност, от колкото проблем.

най-голямата напаст на 21 век са туристите. Няма отърване от тия пиявици.

Миналата година бях в Исландия, от години чета и се интересувам от всичко, свързано с нея. Авторката на статията е признала, че не разбира този интерес към страната. Личи си, че никога не е била там. Защо пише тогава? Нам-голямото богатство на Исландия са хората, младостта и прекрасната природа. Исландците ще се справят с всички предизвикателства на туристическия интерес. Ние нещо да почетем и научим? Не.