17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Русия и Китай.

Слава и на Северна корея

Аз пък искам да напиша. Защо се захласвате по тази америка. Сбирщина от цял свят,хора без история. На времето хора от целия свят са отишли на този континент за да изградят една държава и само защото живеят на континента америка се казват америкамци. Каква история имат? От къде са произлезли вече знаем. И за това не трябва да перчат. Така че няма смисъл да се захласвате по тези американци. От друга страна те биха си казали и са прави. Ами вие българите, като имате история. Сега какво правите ? До къде я докарахте? В държавата Вие пълен хаос. Аз бих казал да се стягаме и да трябва да се научим да наказваме предателите. Те са като плевели,които пречат на растенията да растат нормално. Пречат ни да се развиваме нормално. А в България много прости предатели има,които вървят срещу себе си и собствения си род. И сред обществото ни, ако има повече традиционалисти, хора, които биха работили за развитието на държавата си тогава след време нашите наследници биха си каза ли, че България е една добре развита държава. Учете децата си на родолюбие на това, че единствено на тях се дължи развитито на държавата им. Ако таванът на домът Ви се руши, ще чакате съседите ли да го оправят? Същото е и с държавата.

Извинявам се, че го пиша тук. Борисов се хвали, за пътищата, за добавката от 50 лева за пенсионеритеми т.н. А всъщност тези пари са от Европейсият съюз, затова е длъжен да го направи това. А ако не беше ЕС. Парите от нашите данъци само за джоба му нямаше да стигнат,както за него така и за всичките от неговата партия. А парите от нашите данъци къде са? За помощи на маргиналите ли? За тези,които не не ни уважават. Ако искат ц.....е да получават помощи трябва да имат задължения към държавата да си плащат осигуровките и вноските за пенсия, а помощите им трябва да бъдат намалени. Защото не ги интересува какво се случва в държавата. Всички от Герб са предатели, манипулативни лицемери, само Ви замазват очите с дребни работи, а има по-сериозни проблеми за решаване. И по-голяма част от народа не може да го разбере това. От какво се притеснявате?

Ами не е баш робинзон КРузо, защото неговото е доброволно и има досег с цивилизацията, а пък истинския персонаж от романа на Дефо нещо не е имал избор за изгнанието си.

Мамата си трака европейската бюрокрация и бюрократи....бил направил промени по заслона...да Ви е...ва и кривите краставици и всичките Ви измислени резолюции

Каква евро бюрокрация те гони, след като пишат за правителтвото на Италия, което между другото е анти ЕС?