Къде да седнете в самолета, за да сте далеч от плачещи бебета

Стюардесите с дългогодишен опит знаят отговора и не го пазят само за себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре се лети на 3 седалки в иконом. класа,хоризонтал.

След като няколко хиляди пъти съм прелетял целия свят мога да кажа само едно: Тази статия на никого с нищо няма да е полезна! Поздрави от САЩ!

Обиколката на земята е около 40 000 километра. Ако си я минал "няколко хиляди пъти" - както сам казваш - айде, да сложим 2000 - минималното на "няколко хиляди" - това прави 80 000 000 км. Най-дългият полет със самолет е Окланд (Нова Зеландия) до Доха - над 14 000 км. Да кажем, че си голям баровец и летиш само с тоя полет. Трябва да си направил 5714 полета. Да каже, че постоянно летиш натам и обратно - всеки ден (полета е 17 часа) - излиза, че 16 години си летял без да слизаш от самолет. Посмали, Манго !

С какво ни е полезна статията? Няма прегради в самолетите, с които се лети от и до България, нито пък окачване на бебешки кошници. От полза биха били опитите да се отгатне как да не седим до хора от малцинствени групи, които междувременно доста се култивираха и ако свърши пандемията и пак пътуваме без маски до очевидно болни хора. Всякакви стратегии за отгатване в самолетите, в които сами се чекираме и купуваме места не работят безотказно .

Има полза за преписвача - получил е някакво заплащане за статията. Има полза за собственика на сайта - капнало нещичко от реклами, от трафик и т.н. Иначе, както казваш, само за нас, читателите, няма полза, а би трябвало това да е водещият мотив статията да съществува. Но на кой му пука.

Преградите са между бизнес класата и останалите - някакви символични перденца. Веднага след тях слагат майките с бебетата. Винаги ми е било смешно - набутал си се за бизнес класа и часове слушаш ревящото бебе точно зад тебе !