Километрична опашка на "Кулата" на път за Гърция, чакащи играха хоро (снимки, видео)

От днес страната допуска български граждани и с документ за негативен резултат от бърз антигенен тест

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ахаа, то на тия пъпът им е хвърлен на Халкидики и Атон ли ? Бах маа му..!!

Не бих си го причинил това. И други години сме чакали, но сега се гаврят с нас. Явно нямат нужда от нашите пари.

Откачи народа тотално.

Грозните българки тропкат хорца. То дебело, то ниско, то грозно, то трътлесто и с разплут задник, ама вместо да се скрие, показва и простотията си, освен грозотата си.

Вместо да играят хоро, да пеят песента: "Кой мъ-дяол караше"

колко трябва да си се примирил, че да те ебава нон стоп държавата, а ти да играеш хоро...

Играят хоро щото знаят, че отиват в държава без мутри.

Чий го дирите в тая Гърция? Те се гаврят с нас вие им се кланяте, а и евро им давате.

како искат от българска страна за българите, които са били 3-10 дни в Гърция?

Ако имахме управници на място, отдавна щяхме да имаме някакъв договор с Гърция, за да летуваме лесно там.

Изиграйте и едно сиртаки, будали

......

Омръзна ми тази гръцка граница, всеки ден от всяка телевизия ни информират как хората “страдат” , колко км е опашката…Спрете се !!!

Пък ние бяхме в Тунис,без опашки със самолетчето за два часа и половина, пет звезди,ол инклузив за смешни пари.

Неначесани путки !

баси селската държава

Един народ, който може да казва "любимата ми Гърция" за най-големя ни враг в нашата история, включително през турското робство, няма бъдеще. Гърците издевателстват с нас по всички линии, включително и чрез здръстване по границите. Какво вижда човек там в повече от почивка в България - непоносими горещини, липса на каквито и да е архитектурни забележителности, скъпотия, наглост и зле прикрита омраза...

Помии, брат.

Такива дебели и разплути грозници освен те да се начесат, няма кой да ги оправи.

да чакат! В други ден съм на планина в Бг нема чакам.

от тия недодялани тетки направо да му се още на човек мерака, ... лято е свършиха ли ярко обагрените басмяни рокли, сандалите и тънките коланчета, та са се навлекли тия в дънки и фанелки се едно ще ринат на кравите в обора, ... простотия до шия, а после що имало демографски срив, па то като ги глядаш тия направо да ти увехне у--я

Явно купона е на опашката на границата! Че и безплатен!

Гледам цените на бензина в България са двойно спрямо тези в Канада. Вероятно и доходите са ви двойно по-големи от тези в страните от G-7. Не забравяйте да подкрепите Тулупа за екстрите които ви осигурява.

И кво, нахранихте ли се хубаво!? Бравос!

Тия хора ако шефовете им ги накарат 8-9 часа без почивка да стоят на жегата и да вършат някаква работа, ще опищят света, ще припадат и т.н Но когато доброволно са тръгнали и залога е ледено узо за мъжете и безброй селфита за жените - нищо не може да го спре и хорца си играят даже

ГЕРБ се сриват до втора политическа сила, главният прокурор Иван Гешев трябва да бъде сменен

и през екрана замириса на пот и потки

и доматите от багажниците!

Какво ли не правят простите кифли за два лайка във фейса,няма други прости патки като наште дето искат да са гъски в друга държава

Избирателите на герп

Мислите ли, че не се сещаме,че сте злобните "горди собственици" от бг Черноморието? И после ще ни чакате там? Не, ние помним обидите.Аз престанах да идвам там, когато чух със собствените си уши как собственика на хотела в Созопол, където отивахме се подиграваше на "тъпите софиянци от панелките".Само за сведение - в момента сме в Сицилия, през юли - в Гърция.Никой, никъде не се подиграва с нас и със оциалния ви статус ,освен "газарите - тузари" на бг морето, които хем ми вземат парите, хем ми се подиграват на таратайката на 15 години.Пасете! Уа!

повече приличат на мунчовите,доста са прости и упорити

извади салама от вестника че замириса

А според другарите, глад и мизерия мори българина. Човек се чуди вече, дали другарите не визират само себе си. Но пък от друга страна, сега за два месеца позагладиха косъма с Ром и пури.

То, щото Славчо като дойде с обещания за мед и мляко от чешмите, какво стана? Показа ви среден пръст и се скри. Голяма алтернатива, голямо чудо, да знаеш....

Ще си купя друг. Тук и салама е по - евтин. А ти си мириши мухъла в празното хотелче.Пък довечера и ние ще друснем по едно хоро. Тук сму тумба 12 човека. В Таормина.Това и на сън не си го видял.

Да и си хапнахме и си на починахме и се разходихме,не като вас помиярите дето сте натоварили колите с евтина храна и сте тръгнали "на почивка". Кочовете по-цял ден се наливат, дебелите пачи като тия от снимките седят и готвят в евтините квартири.

Народа тотално изтрещя

Толкова обичам България, че още никога не съм била на почивка и екскурзия по други морета...Живот и здраве, може да отидем семейно някъде някога, но тази красота която имаме страната си..., все още не ме пуска на никъде! Обичайте Родината ни, тя е разкошна!

Политиците да предложат общо администриране на Беломорието между България и Гърция и да им се напомни че са задължени да осигурят икономически излаз на България на Беломорието.

Пак няма мъже! Само жени на хорото....

Страхотна почивка, няма що. Висиш един ден по пътищата и границата с консервите и бирата у багажника!

Не се притеснявайте, когато дойдат мойте хора на власт няма да миже да ходите никъде, ще върнем комунизма и инфлацията. Ще си броите стотинките за хляб.

Няма логика да имаш прекрасно българско море и пясъчни плажове и да се пържиш на камъните на Гърция, че и с часове да стоиш вмирисан в колата, защото се бъзикат с теб и не те пускат да им влезеш в страната. Но типично по Ганьовски предпочитат да се подложат на всички тези унижения, само за да се похвалят във фейса или на други като тях, че са ходили в чужбина на почивка. Нищо, че не им е харесало. :) И на всичко отгоре показват простотията си още на границата с това хоро. Егати и срама! Тъпи, неграмотни и изпотени чалгари!

ми...дУбре ама батките от мУретУ на Слънчака са лоши и нагли и ни се карат 'ако си поръчваме малко

Само развалят пропагандата на комунистическите боклуци, че българина е беден и гладен....

прошляк! какво да правят? да седят и тъпо да гледат в телефоните ли?

е ми айде малко стайлинг от льолите на орото...кут си в Гърция -требва сИртакис.

А ми излез и виж, след това няма да стъпиш на почивка в България. След като видиш какво е обслужване, чистота, ред и природа. Не говоря само за Гърция.

Още не са влезли в "чужбината" и вече милеят за родината, извили вито хоро нашенски лели, радостни, че отиват за 3-4 дни на почивка в чужбина. Гъз път да види.