Коментари - Кратерът на лешоядите и българският Стоунхендж - Маджарово | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да благодаря за статията и снимките ! Това което искам да кажа е, че природата е достатъчно красива в натуралния си вид и няма нужда от подобно неестествено "разкрасяване" с фотошоп .Иначе изглежда като някоя симпатична жена,но с лош вкус, дето си е сложила една педя гримове и червило, та е заприличала на махленска .......

zeddd

Така е. То бива да бутнеш малко на фотошоп-а, за да изглежда по-добре, но тук очевидно са прекалили, та чак неприятно става за гледане на някои снимки.

Това е нескопосан и напълно излишен HDR и. Загрозил си хубавите пейзажи. Забрави в бъдеще за него.

"булгарскят стонехендге" - то шото оригиналня стонехендге е една забележителност ... тури му вестник. само които не го е видял на живо не се е разочаровал. една грамада камуни до магистралата - нихсто повече. нисто общо с впечатлението което се суздава от популярните снимки.

Престанете с това българският Стоунхендж,българският Лувър,Българският Елвис Пресли,българската Анджелина и т.н..Това което показвате е много хубаво и си е българско,крастете го по български.Нито е стоунхендж,нито е лувър,нито нещо подобно.Вие нямати ли идетичност ,та се се сравнявате с английско,френско,австрийско.Моля ви бъдете българи.Другото си е там където е и не е българско.

Е как да го КРАСТАТ, ако не са крастави

Снимките излизат и може да ги разгледате спокойно :)

Ами харесайте страницата и ще ги видите! Приятно гледане!

БATKO

А защо не излизат другите снимки?

Много вълнуващо.... и красиво!