Курортът Мальовица - перфектна дестинация за бягство от жегите

"Къде да избягаме от жегите през уикенда?" Този въпрос си задават всички българи, когато започнат безумните летни жеги, които властват в момента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 06.08. се качих до Мальовица - ми то път да стигнеш до там не е останал, като след бомбардировка е! Пропаднала държава!

tonk11

Я да ми кажете кои точно са обновените ски съоражения на Малявица? Щото нито едно от старите съоражения не е обновено. Има нова пътека до влека и това е, ама това не е обновление.

Е.. и Брикел също сигурно..

Миналата неделя минахме от там с приятели. Мечата поляна е превърната в строителна площадка и прилича на разорана нива. Навсякъде строителни отпадъци и мръсотия. Бетонирана природа!

Някой е решил,че в планината трябва да е като в града. А то идеята е да отидеш там заради природата или поне да се откъснеш от ежедневието.

Развалили са хубавата поляна с трева и високопланински цветя. Някакви безумни бетонни греди с железни болтове и пластмасова детска пързалка. Местността като цяло е много занемарена. Хотелът е приятен, храната в ресторанта е добра. Появили са се много дупки по пътя, явно не се поддържа.

след дъжд качулка - след като провалихте сезона с недошлите украински 'туристи', заради които блокирахте всички станции и половината хотели... хората вече имат резервации. пропускате да споменете и уникалния 'транспорт' - маршрутка, която едвам стига за работещите и тръгва само по един път сутрин и вечер от Самоков..