Мальовишката зима вече е тук - можете да се стоплите в уникалния музей на алпинизма

Ако посетите курорта, за да покарате ски или просто да отдъхнете от градската суета, непременно посетете новото бижу на комплекса хотел "Алпинист"

Обратно в новината

Коментари - Мальовишката зима вече е тук - можете да се стоплите в уникалния музей на алпинизма | Trip.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да се желае още много, особено що се отнася до обслужването и цените, но те цените почти навсякъде даже вече са два пъти отгоре тези в Мальовица. Но едно не може да се отрече, доста неща не са понаправиха последните две три години. Преди беше пълен развал.

Исках да кажа доста неща се направиха. Хотелите бяха ужасни.Сега са средна стока.Цените малко височки. Природата прекрасна.Идеята за музея супер.

как ще са два пъти бе? 400 лв. идва с вечерята. В Боровец има по-ниски цени от това чудо. Да природата е супер, хотела е супер, но пистите, съоръженията и персонала са пълна скръб.

Пускаш уеб камерите от сайта и виждаш как при сума ти сняг работи само едно влекче пред хотела. Иначе нощувка със закуска 270 лв. В ресторанта цените международни, а грамажа български. С тия цени, условия за каране и ослушващ се ски персонал няма бъдеще.

Какви 270? Двойната стая е под 200 лв

Да бе, а един мармот и т.н. Двама възрастни с дете на 13 толкова искат от сайта им. Отделно с мижавите порции сурова и скъпа храна, идва на 400 лв на ден. За тия пари в Боровец съм със закуска и вечеря, читави писти и съоръжения, че ще има даже и за ски карта. Те все по двама възрасните ходят и деца нямат.