Матка - далеч от градския кич на Скопие, близо до Малкия Атон

Ако северномакедонската столица изтощава взора и мисълта ви, насочете се към езерото и каньона Матка, и ще откриете непокътната от грандомански концепции природа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успях да видя, че е много красиво, въпреки 2-те леви ръчички на фотографа. Това "ХДР" не е за всеки, пипа се леко и с мисъл, а не ръц плъзгача крайно вдясно и глей къв съм спец.

@Автора,статията е супер само едно не разбирам.Защо използваш "северномакедонски".Какво означава това?

Ами значи, че не е македонската столица Пела, това значи.

Наистина е красота! Две забележки: 1. Не се качвайте на горния паркинг, особено, ако сте джип/ван или по-голяма кола! Като минете по пътя към него - ще разберете защо :) 2. Ако сте мераклия, ценител - може да хапнете в горния ресторант, който е в началото на пътеката. За двама човека ще ви оправят 100-150 лв. Иначе - на долния паркинг - което и кръчме да изберете - перфектни са!

Местенцето е популярно не сома сред чуждите туристи, но и сред местните хора. Ако решите да го посетите планирайте го за делничен ден. Ако все пак трябва да отидете в събота или неделя отидете рано. Така че до единайсет, да сте си тръгнали. По обяд половин Македония е горе на язовира. Пътя до там е тесен, с безобразно паркирали коли и от двете страни. За да се разминете ще ви се наложи и в канавката да влизате, и в чужди дворове да надзъртате.

Вие луди ли сте да ходите в държава , където има безумна омраза към българите. Защо ще им давате пари и ще се чувствате не на място ? Времето ще покаже дали и кога да разгледате Матка , която е един наистина красив язовир. Бил съм там в по-хубави години.

Езерото е язовир.

ех, значи трябва да информираме да променят учебниците.бая хартия ще отиде!

Всъщност не е нещо особено

Малкия Атон Треска Матка - това някакъв секс-туризъм ли е?

PO DOBRE GRADSKI KICH .......... OTKOLKOTO SELSKIA KICH U SOFIA !!!!!!!!!!

много си е хубаво в каньона, а също и в Македония, която е пълна с Българи. Аз лично я чуствам като Западна България Пълен тъпак е тоя , който разправя , че мразели България , точно обратното пълно е с Българи там. Разбира се че има некви с промити посръбчени мозъци, но какво от това, то и тук има разни тъпаци, които искат руски ботуш да ги мачка, а те да цвърчат доволно. Важното е че обикновените нормални хора, никога не са мразили България , а точно обратното чустват ни БРАТЯ!

Всъщност изобщо не е далеч от кича! Превзета е от него. Пренаселено с хора и нищо особено

Е то си е малко язовир, не езеро :)