Най-абсурдните отзиви на туристи за световни забележителности

Посетителите дават оценка една звезда и споделят неочакваните причини за разочарованието си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ти ми каза, че всичко е в мрамор, а то обикновен каманяк!" -това е реплика дочута от една госпожица, докато изкачва пирамидата на вр.Вихрен

Са писани от американци, но като цяло какво значи да си разочарован от някоя забележителност..? Какво очакваш от Окото за да си разочарован че е високо... и те така

Защо абсурдни, кое не е така

tonk11

Ами трудно ще ме убедиш, че Айфел е копирал кулата от Лас Вегас. А тоя дето е писал за Биг Бен дали си дава сметка, че е от преди 2 века?

За Биг Бен и Соунхендж е вярно че са надценени, особено за второто. Като цяло обаче, как може да се обръща внимание на простотията, че и класация да се прави!

да са надценени — колко да са надценени? елизабет тауър е завършена 1859, 96 метра каменна зидария без стоманена конструкция. когато в полски тръмбеш най-високата къща е била три и читирийсе и нещо.

Вземи смени тоя аватар бе педал грозен, кой заблуждаваш?

Поне да бяха сложили 2 врати - едно мачле не могат да изиграят хората на тоя стадион. ба си порутеното.

за Колизеума са прави че е малко стар, но съвременния футболист благой го осъвремени с един надпис, и си бега.

Няма да забравя един коментар на Мис Тигрова от преди години как Рим бил ужасен, защото нямало молове, българско сирене и всичко било много старо. О, свещена простота!

Всичко е вярно! Нищо не са излъгали!

Аз също останах разочарован от Стоунхендж. Само да кажа, че родният Бегликташ е къде къде по-интересен от него. Има много повече какво да се гледа. От същото време е. Е, нямаш магазин за сувенири, двама облечени, като първобитни в изкуствено направени колиби и музей, който да ти обясни за камъните и колибите, но поне у нас можеш да отидеш навсякъде. Стоунхендж има едно автобусче, което те води на две точки за снимане на разстояние 50тина метра от баирчето с камъните и за това даваш 18 паунда на човек - мега якото.

Всъщност тези коментари са писани от шегаджии! Благо Дж. също е дал една звезда за Колизеума, защото не го оставили да пренесе своето нациално културно наследство върху развалината.

Тези коментари определено са писани от американци.

Защо обиждаш майка си!!?